Szeretnék bakancsot venni, melyiket ajáljátok?
Figyelt kérdés
Steel, Red Rooster, nps, shellys2016. júl. 13. 21:44
1/10 anonim válasza:
Steelt ne. Martensem van és steelem de a martens fényévekkel jobb.
Sry h nem tudtam sokat segíteni :c
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a martens 1914 14 soros bakancs Acélbetétes?
2016. júl. 13. 21:55
3/10 anonim válasza:
Üdv, a régi steelek jók de olyat nem szerzel már, a martens lenne a legjobb de nem tudom van e 50.000red bakancsra :D én undercovert használok steel árban van, kényelmes, és sok dolgot "túlélt". Szóval csak ajánlom, vagy ha van pénzed akkor martens
4/10 anonim válasza:
Első vagyok
14 szemesen van pont és imádom. Most gyűjtök egy 7 szemesre is, mert nyáron bele lehet pusztulni a 14 szemesbe.
5/10 anonim válasza:
Nekem egy 10 soros steelem van, meg egy 1460 Martensem. Az előbbi a régebbi, nem volt eddig vele bajom, kényelmes is. A Martens-t még most töröm be, de tény hogy szebb és valószínűleg kényelmesebb is lesz.
6/10 anonim válasza:
Martens, Shellys, Undercover, Gladiator, Nps, Red Rooster.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, de a martens 1914 acélbetétes? Mert úgy tudom hogy nem mindegyikben ban acél
2016. júl. 14. 12:00
8/10 anonim válasza:
A 1914 nem, a 1940 igen. A londonport oldalán ha megnézed, megjegyzésnek oda van írva, hogy melyikben van
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2016. júl. 18. 09:26
10/10 anonim válasza:
Menj be egy katonai boltba, oszt vegyél egy bőr surrogót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!