Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kényelmes az acélbetétes bakancs?

Kényelmes az acélbetétes bakancs?

Figyelt kérdés
Nekem ugyan (még) nincs, de nagyon nehezen hiszem el, hogy kényelmes. Le tudnátok írni, hogy pl. egy sportcipőhöz képest milyen?
2010. ápr. 5. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sportcipőhöz képest nehéz. Majdnem teljesen merev a talpa, azért inkább a talp íve határozza meg, hogy hogy tudsz benne lépni, ezért más lesz egy kicsit járásod is.

Eleinte nagyon töri a lábad, de ezt persze meg lehet szokni.

Nem túl kényelmes, de ha megszokod, akkor ez fel sem tűnik...

2010. ápr. 5. 18:33
 2/9 anonim válasza:

Nekem van 1 eladó HD fekete 39-es 10 soros acélbetétes bakancsom, ha érdekel..

2 hetet hordtam kb, zsír újnak néz ki:)

2010. ápr. 5. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
nehezebb,de nekem kényelmes..szeretem!
2010. ápr. 6. 08:41
 4/9 anonim ***** válasza:
kényelmes sztem, mert nekem fogta a lábam és nemfájt benne hátam :D:D de am nehéz :D de nem vészes. :)
2010. ápr. 6. 12:27
 5/9 anonim válasza:
100%
Kényelmes, de ami igaz az igaz tényleg nehéz, de nem olyan húú de nagyon, csak amikor először a kezedbe veszed,na akkor nehéznek tűnik. Sokkal jobban szeretem, mint a sportcipőket. Első héten állítólag feltöri a lábat. (megjegyzem nekem mindenki mondta, hogy a Steel fel fogja törni,de nem volt semmi). Mellesleg a többség bőrből van és legjobb tudásom szerint az szellőzik. Mindent összevetve szerintem megszokás kérdése. Ha eddig nem volt bakancsod furának fogod érezni, de jó lesz.
2010. ápr. 6. 13:32
 6/9 A kérdező kommentje:
13:32-nek: köszi a választ! Jók a tapasztalataid a Steellel kapcsolatban? Ránézésre az tetszik a legjobban, de nem akarom elhamarkodni...
2010. ápr. 6. 13:37
 7/9 anonim válasza:
100%

13:32-es vagyok.

Nincs mit, szívesen segítek :)

Mondták többen is, hogy nem olyan jó és itt is olvastam. Le kell szögeznem, hogy nekem kb. fél éve van.

Talán csak annyi gondom van vele, hogy nem tudom, hogy a csavar vagy kavics miatt kopog vagy nem is tudom hogy fejezzem ki, hogy mit csinál :D Már hozzászoktam :)

Egyébként semmi gondom vele. Nem törte fel a lábam, csak kicsit furcsa volt. Nem tudtam, hogy miért eleinte kicsit furcsább volt a járásom ahogy az első írta, de semmi komoly. De például egyik barátnőmnek nagyon feltörte.

Én azt ajánlom, hogy nézz szét, megéri. Én is nagyon sokáig nézegettem, utána kérdezgettem és hasonlók. Végülis, nem olyan olcsó mulatság egy jó bakancs, de ha jól választasz évekig tudod használni. Az enyém egy 15 soros fekete és 20.000 Ft volt. (sokáig gyűjtögettem rá, de megérte)

2010. ápr. 7. 19:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Steel-t ne vegyél, mert nagyon rossz minőségű, haveromnak egy-két hónap utánn úgy nézett ki mintha a kutya szájából húzták volnaki.

Nekem Shally's van (2.), jól bírja és szép is.

2010. ápr. 9. 15:17
 9/9 Voza válasza:
Én a steel-t nem pártolom, én RedRooster párti vagyok. Elején nehéz a lábad, de megszokod. Másik meg, mindig csak kényelmesig huzad meg a fuzőt, puhábra törik be a bakancs. És a betörés határoza meg az élet tartamát. Nekem 2.5 évet birt. Olcsoban kijötem, mintha 1-2 havonta vettem volna akinai sport cipöt, de még a nike-vel is:D
2011. ápr. 18. 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!