Lányok! Egy kis segítségre lenne szükségem! ? Divat&stílus szakmai képzés utolsó éves záró vizsga feladatában… Többi lennt
Öltözék tervezés tantárgy záró vizsga feladata egy személyes, saját állásponton alapuló blog/feljegyzés szerkesztése és hivatalos cégszerű kiadása..
A kihúzott témám..:
,, a női nadrágok és alsóneműk divattörténete ‘’
megadtak néhány szempontot amire építenem kell a blogot..pl..mit befolyásol a testalkat..hol van az igazi női derék magasság..
eredetileg minden nadrág dereka a nő dereka tetejéig kell, hogy fel érjen..sok nő egyetért ezzel és ezt preferálja..de sok nő pedig a csípő nadrág bolondja és ki nem állhatja
Igazából a derék magasság divat folyamatos változásának kialakulása, oka és eredménye a fő témaköröm..
A feladatom, hogy próbáljam meg divatban tartani a nőknél a jól felhúzott nadrágot..
ellenben kivonni a forgalomból a csípőt..
Segítsetek nekem lányok!! Kinek mi a véleménye, álláspontja ?? Ti melyik viselet hívei vagytok..magas/alacsony??
Írjatok néhány tapasztalatot, hogy ki miért a magas derekú mellett van??
Nekem sajnos kimaradt..nem sokszor húztam fel nadrágot ennyire..nemtudok köztük különbséget tenni.. ezért segítsetek, hogy mik az előnyei miért szeretitek
Én a középmagas vagy normál derekú nadrágot szeretem, ami 1-1,5 cm-re van lejjebb mint a köldököm. Az oka, hogy a magasderekú nadrágban kényelmetlen ülőmunkát végezni, a derékvonal alatt kibuggyan a hasam (bár nincs akkora, de mégis), leszorít egész nap. Egyetlen előnye, hogy nem fázik a derekam. Szerintem egy bizonyos életkor és bizonyos súly, alkat felett már nem kényelmes a mindennapokban.
A csípőgatyából is kibuggyan a a kicsi derékháj, az még a fittnesmacáknak sem igazán előnyös, talán a Victoria-Secret modelleken áll jól ha épp üres a hasuk.
Jelenleg egyenes szárú "mid waist" derekú H&M-es farmerom van 2, ami nem tapadós lábon. Ez a legkényelmesebb fazon számomra, és már nem nagyon váltanék másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!