Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Egy kis segítségre...

Lauka00 kérdése:

Lányok! Egy kis segítségre lenne szükségem! ? Divat&stílus szakmai képzés utolsó éves záró vizsga feladatában… Többi lennt

Figyelt kérdés

Öltözék tervezés tantárgy záró vizsga feladata egy személyes, saját állásponton alapuló blog/feljegyzés szerkesztése és hivatalos cégszerű kiadása..

A kihúzott témám..:

,, a női nadrágok és alsóneműk divattörténete ‘’

megadtak néhány szempontot amire építenem kell a blogot..pl..mit befolyásol a testalkat..hol van az igazi női derék magasság..

eredetileg minden nadrág dereka a nő dereka tetejéig kell, hogy fel érjen..sok nő egyetért ezzel és ezt preferálja..de sok nő pedig a csípő nadrág bolondja és ki nem állhatja

Igazából a derék magasság divat folyamatos változásának kialakulása, oka és eredménye a fő témaköröm..

A feladatom, hogy próbáljam meg divatban tartani a nőknél a jól felhúzott nadrágot..

ellenben kivonni a forgalomból a csípőt..

Segítsetek nekem lányok!! Kinek mi a véleménye, álláspontja ?? Ti melyik viselet hívei vagytok..magas/alacsony??

Írjatok néhány tapasztalatot, hogy ki miért a magas derekú mellett van??

Nekem sajnos kimaradt..nem sokszor húztam fel nadrágot ennyire..nemtudok köztük különbséget tenni.. ezért segítsetek, hogy mik az előnyei miért szeretitek

okt. 29. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a normál magasságúakat szeretem, de a csípőnél minden jobb. Egyrészt kilóg belőle a bugyi, másrészt ha valakinek nem teljesen lapos a hasa annak nem áll jól. Én vékony vagyok, de a csípőnadrág totál feltolja a hasamat, buggyan ki belőle. Európa 2. legelhízottabb országában a többség részéről nem túl jó ötlet ilyesmit felvenni. Bár elvileg most tényleg jön vissza a divatba, hát kíváncsi leszek. A magasderekú nadrág ellenben leszorítja a hasat, és kiemeli a derékvonalat. (Mondjuk cserébe tepsisegget csinál, de szerintem az még mindig jobb mint a kibuggyanó oldalháj.)
okt. 29. 22:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább a magasderekút szeretem ha nem is a divat világát nézzük, hanem azt hogy a mindennapokban kényelmesebb és jobban véd hideg időkben nem kell félni hogy lecsúszik szóval praktikus. És több mindennel kombinálható szerintem egy csipő nadrághoz nem vehető fel egy rövidebb felső anélkül hogy kint lenne a pocakom viszont magas derekúhoz bármilyen felső felvehető.
okt. 29. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a középmagas vagy normál derekú nadrágot szeretem, ami 1-1,5 cm-re van lejjebb mint a köldököm. Az oka, hogy a magasderekú nadrágban kényelmetlen ülőmunkát végezni, a derékvonal alatt kibuggyan a hasam (bár nincs akkora, de mégis), leszorít egész nap. Egyetlen előnye, hogy nem fázik a derekam. Szerintem egy bizonyos életkor és bizonyos súly, alkat felett már nem kényelmes a mindennapokban.

A csípőgatyából is kibuggyan a a kicsi derékháj, az még a fittnesmacáknak sem igazán előnyös, talán a Victoria-Secret modelleken áll jól ha épp üres a hasuk.

Jelenleg egyenes szárú "mid waist" derekú H&M-es farmerom van 2, ami nem tapadós lábon. Ez a legkényelmesebb fazon számomra, és már nem nagyon váltanék másra.

okt. 30. 08:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A magasabb kényelmesebb is nekem, illetve a testalkatomnak is előnyösebb.Jobban néz ki, ha nyújtja, karcsúsítja az alakot vizuálisan..
nov. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!