Nyelvvizsgára mehetek a matrózblúzomban?
Úgy döntöttem, hogy nyári szünetben leteszem az angol nyelvvizsgát.
Tudom, hogy viszonylag kiőltözős esemény, de a matrózblúzomon kívül nincs más alkalmi ruhák. Jó lesz az fekete farmerrel, magassarkúval, vagy vegyek emiatt más ruhát?
Köszönöm!
Szerintem igen.
Anno én is abban voltam.
F.41
Köszönöm a lehúzást.
Látom ha a kérdésre válaszolok, akkor is mindegy.
1-es voltam.
Jó a matrózblúz is de Sinsaynél már 5K ért vagy meg kevesebbért is lehet kapni elegánsabb kis fekete ruhákat ha nagyon szeretnél.
1. Válaszolónak:
Valószinű azért pontoztak le mert itt magyarországot a matrózblúz az a lányoknál elterjedt viselet és nemigen van elterjedve a férfi matróz ing itthon. Valószinű azt hiszik a női matrózblúzra gondoltál bár azzal sem lenne semmi baj mindenki azt hord. ami tetszik neki
6.
Köszönöm a válaszod, igazad van, sok itt a sötét, nem tudja, hogy ez anno férfi egyenruha volt, ráadásul a hajózásnál használták, tehát inkább az a furcsa, hogy lányokon mit keres..
De tudom ez magyarország, volt kommunista tömb, fordítva vannak egyesek bekötve.
Azon már én is gondolkoztam, hogy került át a lányokra :D annak idején elképzelhetetlen volt.
Sajnos a volt kommunista tömb kifejezést már lassan át lehet írni jelenleg is kommunista tömbre nagyon affelé megyünk.
8.
Teljesen jól látod, amilyen rugalmatlanság van, és egymás megszólása az öltözete miatt, addig tényleg kommunizmus felé igyekszünk.
Csak az a baj hogy sok a gyáva is, akik azért veszik fel az “egyenruháikat” mert ha nem így tesznek, akkor nehogy megszólják őket.
Csak azokat kéne elkenni akik ezeket a megszólásokat intézik, és máris szabadság lenne itt is mint Hollandiában.
Má' mé' ne vóna jó ??
Blúz, tehát valamennyire ünnepélyes, elegáns, és nincs is másik, akkor nem is értem ennek a kérdésnek a felvetődésének az okát. Matrózblúzban ballagni is szoktak; meg tablóképrekerülni; szóval szerintem az nem hétköznapi, hanem alkalmi, ünnepélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!