Nyelvvizsgára mehetek a matrózblúzomban?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, hogy nyári szünetben leteszem az angol nyelvvizsgát.
Tudom, hogy viszonylag kiőltözős esemény, de a matrózblúzomon kívül nincs más alkalmi ruhák. Jó lesz az fekete farmerrel, magassarkúval, vagy vegyek emiatt más ruhát?
Köszönöm!
2022. júl. 15. 06:51
11/13 1112 válasza:
*itt kidob egy csomó matrózblúzos felsőt. Szerintem kifejezetten csinik ezek a fazonú ruhák; és kifejezetten alkalmiak.
12/13 anonim válasza:
Én mondjuk sokat nem hoztam ki belőle, simán pólóban és farmerban mentem be. Simán meglett.
Utána egyetemen is a legtöbb tanárnál utcai ruhában vizsgáztam. Sosem értettem az, aki szerint a külső befolyasolná a tudást.
Ha neked tetszik a matróz vedd fel nyugodtan, emlékeim szerint volt aki azt vette fel. De bármilyen normális ruha is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!