Egyetemi vizsgaszett?
Figyelt kérdés
Nincs túl sok tapasztalatom az eddigi online vizsgák miatt, hogy mit illik és mit nem illik felvenni egy szóbeli vizsgára.
Egy blúzt gondoltam, fekete nadrággal és magassarkút.
2022. máj. 16. 10:38
2/7 anonim válasza:
Én mindig valamilyen fehér blúzt és fekete szoknyát húztam (nadrág is lehet, de ne farmer), vagy pedig fekete egyberuhát. A magassarkú engem inkább feszélyezett, szóval valami kényelmes de azért csinos lapos cipő jobb szerintem.
3/7 anonim válasza:
Senki nem fogja nézni a cipődet... Olyat vegyél fel, ami kényelmes.
Szolid blúz vagy felső (nem mélyen dekoltált), egyszínű szoknyával vagy nadrággal (nem farmer).
4/7 anonim válasza:
Én télen színes nadrágkosztümben mentem, alá fehér blúzzal, nyáron fekete szoknya + fehér blúz. A klasszikus fehér felső + fekete alsó szettel nem lőhetsz mellé, de én szívesen viseltem valami színesebbet is. Persze, az árnyalat, az anyag és a szabás is számít.
5/7 anonim válasza:
Mi sima utcai ruhában szoktunk menni, nem szoktunk csinosan vagy "ünneplősen" felöltözni.
6/7 anonim válasza:
Annak idején én sem öltöztem ki nagyon. A hétköznapinál egy kicsit elegánsabban mentem és ennyi. ELTE TTK.
Amit leírtál, szerintem teljesen megfelelő.
7/7 anonim válasza:
Nálunk nem nagyon volt szokás extrán kiöltözni. Én mindig egy fehér ingben és fekete farmerban mentem, évszaktól függően bokacsizmával vagy belebújós cipővel, ballonkabáttal vagy blézerrel. "Nagyobb" eseményekre (szakdoga védés, államvizsga) volt egy sötétkék "egyberuhám".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!