Miért hord sok ember vászon szatyrot a vállán, valami normális táska helyett?
Figyelt kérdés
Budapesten leginkább. Vagy ez valami hajléktalan-divat?okt. 25. 13:12
1/10 anonim válasza:
Vászonszatyor összehajtva befér a táskámba, a "normális táska" pedig nem.
2/10 anonim válasza:
Azért elég jópofa és menő vászonszatyrok is vannak manapság.
Megvan az, hogy a boltban fizetsz a kasszánál, és az eladó hipergyorsasággal dobál oda mindent. Rengeteg időt vesz el, ha utána még hátizsákkal szarakodsz.
Rád is ordítanak, ha sokáig húzod az időt a következő vevő előtt.
Jó ha kéznél van egy ilyen, mert bőségesen lehet bele pakolni anélkül, hogy hatvan rekesze lenne. Ételt, italt is vihetsz benne, ha nem akarod, hogy a kézitáskádat vagy a hátizsákodat áztassa el egy baleset során.
Még mindig jobban néz ki, mint egy nejlon szatyor.
Nekem az a tapasztalatom, hogy már inkább azzal néznek csövesnek.
Nonverbálisan üzensz vele, hogy csak környezettudatos vagy, és amúgy van hol laknod.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem is csajokon zavar az ilyen, fiúkon furcsa.
okt. 25. 14:37
4/10 anonim válasza:
Akár furcsa akár nem, nemtől függetlenül praktikus cucc. Pasinak még egy nadrágzsebbe is belefér. (Női zsebbe nem igazán :D )
5/10 anonim válasza:
Hát ne nézd. Vagy akkor köss beléjük, hátha normálisra pofoznak.
6/10 anonim válasza:
Szerintem az a furcsa ha valaki minden vásárlásnál új szatyrot vesz
7/10 anonim válasza:
Azt könnyű magaddal vinni. Például ha mi autóval megyünk vásárolni, akkor az autóban nekünk mindig vannak "normális" szatyrok (mondjuk valószínűleg a te szemedben az sem számítana "normálisnak"...), és olyankor azt használjuk. Strapabíróbb táskák, de annyira nem lehet őket összehajtani. Ha az ember gyalog, napközben, esetleg munka után beugrik valahova és nem autóval megy, akkor azokat t nem feltétlen tudja a hátizsákba vagy a kézitáskába belegyömöszölni napközben, viszont a vászonszatyrokat simán.
8/10 anonim válasza:
Én is szoktam ..... De én csak azért hordtam mert Kpop-os
9/10 anonim válasza:
fuuu attól én is kivagyok, mikor a vállukon viszik a srácok. a vászonszatyros srácok nagy része meleg. szerintem nem divatos, nem néz ki jól, tényleg ilyen igénytelen stílust ad a viselőjének.
10/10 anonim válasza:
#9 én mint vászontáskás lány olvassa ezt a kommentet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!