Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Derékszíj nélkül felvenni egy...

Derékszíj nélkül felvenni egy farmert az mekkora prosztóság már?

Figyelt kérdés
okt. 24. 18:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

A farmert eredetileg szíj nélkül használták, pont az volt a lényege, hogy nem kell semmi hozzá.

Ha NEKED szükséges, akkor javaslom, hogy kezdj el lefogyni, akkor nem csúszkál a pocakodon.

okt. 24. 19:04
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem prosztóság egyáltalán. Sosem hordok övet, utálom. De ilyen kérdést feltenni vajon mi?
okt. 24. 19:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Azert van a bujtato hogy ha rossz meretet veszel es szij nelkul nem marad fenn akkor tudj bele szijat tenni
okt. 24. 20:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobban mutat övvel, de én direkt olyan farmert veszek, ami anélkül is jó.
okt. 24. 20:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Semekkora.

Bújtató azért van hogy aki akar hordani, az tudja hova fűzni az övet. Sajnos nem árulnak bújtató nélküli kivitelt abból a típusból amit én szeretek hordani. (Meg néha praktikus, pl belépőkártyát ráakasztani :D )

okt. 25. 09:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mi ezzel a baj, kérdező? Miért lenne prosztóság?

Általában én is hordok textilöveket. Mert olyan kumpli formám van hogy a legtöbb gatyámnak csúszkálna a dereka és utálom folyton igazgatni, ha pl. leülés után felállok.

Aztán van egy olyan farmerom is, ami pont olyan mintha rám öntötték volna, nagyon jó a szabása. Az nem csúszkál, nem is szoktam hozzá övet hordani. Minek, felesleges. Még soha nem éreztem gáznak. Sokszor nem is látszik, ha pl. pulóver takarja.

okt. 25. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Én minden gatyát övvel hordok, jobban néz ki. Hacsak nem rugalmas derekú az a farmer, akkor nagyon esélyes, hogy nem tökéletesen ugyanolyan alakú, mint az, aki viseli. Vagy legalábbis, mint az emberek 99%-a. Ha az övvonalon hibátlan, akkor lehet, hogy a combbon nem jó vagy a fenéken vagy rövid stb. Szóval jobb, ha máshol tökéletes még azon az áron is, hogy derékban 1 centivel hosszabb a kelleténél, mert az övvel szépen korrigálható lesz. Továbbá az ember hasa sem egyforma méretű napközben sem, én utálom, ha a gatya csak úgy van rajtam mondjuk kaja előtt és nem tart ott rendesen, ehhez pedig kell az öv.
okt. 25. 19:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Sosem veszek rossz méretet farmerből és elhízott sem vagyok, sőt.. De mindig derékszíjjal hordom a farmert, egyszerűen jobban néz ki. Van több féle, színben és stílusban is, cipőhöz és stílushoz kombinálok, pl barna cipő +barna szíj, fekete feketével, aztán más ha sportosabb az öltözet, más ha sportos elegáns, elegánsabb ha inget veszek fel stb...

Nem prosztóság anélkül de azért ad nem kis plusszt a megjelenéshez.

okt. 25. 21:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Nőként nem szeretek övet hordani. Mivel általában tapadósabb felsők vannak rajtam, és hülyén néznek ki mikor látszik alattuk az öv körvonala. És igen, csomó farmeren dísznek vannak a bújtatók, mert már ránézésre is olyan szűkek hogy öv az nem fér beléjük. De sokon már nincs is bújtató, mert egy ideje nők körében inkább a derékra rakott öv a divat.
okt. 25. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!