BKV dolgozóira jellemző a prosztóság vagy csak én fogtam ki?
Általánosságban a BKV nem a Tudományos Akadémiáról toboroz embereket, de ez önmagában nem lenne ok a prosztóságra. Részben az emelkedett meló és a válogatott utasközönség is kikezdi az ember stílusát, ez tuti, de bizony vannak, akik alapjáraton parasztok.
Egyikkel se lehet mit csinálni, kábé az a legjobb, amit csináltál, nem kell rá reagálni. Csak magadat is felhúzod, őt meg nem győzöd meg semmiről. Hadd pampogjon.
Ott rontottad el ,hogy engedelmeskedtél neki. Az ilyennek én a képébe röhögök és megmondom neki hogy :és ha nem akkor mi lesz , másrészt nem velem terelt együtt disznót hanem az anyjával,szóval azt tegezze..
Mellesleg a bkv-nál álló utassal is köteles utast vinnie.
Szerintem csak te fogtad ki. Én gyakran utazok BKV-val de még soha nem volt ilyen és ehhez hasonló problémám sem, sőt, általában a sofőr rám mosolyog és visszaköszön, ha köszönök neki.
Lehet, hogy alapvetően az a sofőr sem ennyire genya, csak nagyon rossz napja volt és rajtad csattant az ostor. Sokkal normálisabban is elintézhette volna, pl. ha elnézést kér és szól, hogy hátrébb mennél-e, mert nem lát tőled jó.
Nem, oda kell menni a pofájába, és eljátszani a MissionImpossible jelenetet, ordítva : "ITT A PIROS! DE HOL A ZÖLD??!!"
Aztán szépen robban az egész kocsija, meg az ő szétloccsanó feje is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!