Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Testszínű vagy fekete harisnya?

Testszínű vagy fekete harisnya?

Figyelt kérdés
Ki melyiket szereti jobban, melyiket veszi fel gyakrabban? Alkalom, ruha függő? Vagy csak az egyik jobban tetszik?

okt. 21. 14:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Fekete vagy csipkés.
okt. 23. 06:24
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Jó időben nagyrészt vékony testszínűt, hűvösebb időben vastagabb, nem átlátszó sötétet.
okt. 27. 05:22
 13/18 Spata ***** válasza:
54%

Általában feketét szoktam, de néha testszínűt is.

Télen nadrág alá.

F.

okt. 28. 10:17
 14/18 VICcus ***** válasza:
84%

A testszínű mindenhez felvehető, a fekete szinte mindenhez.

De ez sok mindentől függ.

Akarod-e, hogy egyértelműen látható legyen: harisnyát hordasz? (fekete)

Vagy csak legyen rajtad harisnya, bármilyen okból, pl. hogy javítson/szinezzen a lábadon (testszinű).

Ha egy picit világosabb a lábad, és "barnulni" szeretnél, akkor pl. egy jobb konyak szín sokat segíthet.

okt. 28. 10:39
 15/18 Kései Sirató ***** válasza:
Függ a ruhától és a cipőtől is.
nov. 20. 10:15
 16/18 anonim ***** válasza:
58%
Testszínű; feketét soha nem hordok
nov. 20. 11:47
 17/18 Poppy_99 ***** válasza:
72%
Gimiben mindig feketét hordtam, viszont a munkahelyi dress code miatt muszáj volt átállnom a testszínűre és azóta csak azt hordok. Egyik nagy előnye, hogy nem látszik meg a harisnyámon minden apró sérülés 😅
nov. 20. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek a 17-essel! Emiatt nem preferálom én sem a vékony fekete harisnyát! Lehet, hogy szexibb, de sokkal kényesebb! Nagyon csúnya tud lenni egy olyan fekete harisnya, ami teli van vízszintes csíkokkal, apró lyukakkal! A testszínűn ez nem látszik, nem feltűnő. Ha jól eltalált a szín és megy a bőrödhöz, akkor sokszor még az apróbb felfutást is csak levételnél veszem észre. Szóval vékonyból szinte csak testszínű! Vannak nagyon szép árnyalatok, amik szerintem sokkal vonzóbbá, formásabbá teszik a lábat, mintha csupasz lenne! Főleg, ha van egy enyhe selyemfénye, ami erősebb fényben egy picit megcsillan! 😇
tegnap 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!