Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Testszínű vagy fekete harisnya?

Testszínű vagy fekete harisnya?

Figyelt kérdés
Ki melyiket szereti jobban, melyiket veszi fel gyakrabban? Alkalom, ruha függő? Vagy csak az egyik jobban tetszik?

okt. 21. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Fekete vagy csipkés.
okt. 23. 06:24
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Jó időben nagyrészt vékony testszínűt, hűvösebb időben vastagabb, nem átlátszó sötétet.
okt. 27. 05:22
 13/19 Spata ***** válasza:
54%

Általában feketét szoktam, de néha testszínűt is.

Télen nadrág alá.

F.

okt. 28. 10:17
 14/19 VICcus ***** válasza:
69%

A testszínű mindenhez felvehető, a fekete szinte mindenhez.

De ez sok mindentől függ.

Akarod-e, hogy egyértelműen látható legyen: harisnyát hordasz? (fekete)

Vagy csak legyen rajtad harisnya, bármilyen okból, pl. hogy javítson/szinezzen a lábadon (testszinű).

Ha egy picit világosabb a lábad, és "barnulni" szeretnél, akkor pl. egy jobb konyak szín sokat segíthet.

okt. 28. 10:39
 15/19 Kései Sirató ***** válasza:
66%
Függ a ruhától és a cipőtől is.
nov. 20. 10:15
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Testszínű; feketét soha nem hordok
nov. 20. 11:47
 17/19 Poppy_99 ***** válasza:
69%
Gimiben mindig feketét hordtam, viszont a munkahelyi dress code miatt muszáj volt átállnom a testszínűre és azóta csak azt hordok. Egyik nagy előnye, hogy nem látszik meg a harisnyámon minden apró sérülés 😅
nov. 20. 14:27
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Egyetértek a 17-essel! Emiatt nem preferálom én sem a vékony fekete harisnyát! Lehet, hogy szexibb, de sokkal kényesebb! Nagyon csúnya tud lenni egy olyan fekete harisnya, ami teli van vízszintes csíkokkal, apró lyukakkal! A testszínűn ez nem látszik, nem feltűnő. Ha jól eltalált a szín és megy a bőrödhöz, akkor sokszor még az apróbb felfutást is csak levételnél veszem észre. Szóval vékonyból szinte csak testszínű! Vannak nagyon szép árnyalatok, amik szerintem sokkal vonzóbbá, formásabbá teszik a lábat, mintha csupasz lenne! Főleg, ha van egy enyhe selyemfénye, ami erősebb fényben egy picit megcsillan! 😇
nov. 22. 08:24
 19/19 anonim ***** válasza:
58%

Általánosságban elmondható, hogy a testszínű a kedvencem. Legalábbis a vékony, átlátszó harisnyákból mindenképp. Vastag, nem átlátszósokból pedig inkább fekete vagy szürke.

Én is úgy vagyok ezzel, hogy a vékony fekete harisnyák nagyon kényesek, a legapróbb sérülés is meglátszik rajta. Egy testszínűn viszont nem. Ha jól van megválasztva az árnyalata, akkor kisebb lyukak, szaladás alig észrevehető. Illetve azért szeretem még nagyon, mert sokszor nem vagy csak alig látszik a lábon, viszont elfedi az apró kis hibákat a lábon, és egy sejtelmes kontrasztot ad neki. Nyilván nem a krepp harisnyára gondolok, az nem szép, de egy lycrás, enyhén fényes darab, az diszkréten, sejtetően fel tudja dobni a lábat. A fekete nem ilyen, ott egyértelmű, hogy van a lábon harisnya. A feketének annyi előnye van még a fehérrel szemben, hogy kevésbé látszik meg rajta a szennyeződés, ha mondjuk fog a cipő, vagy sokat kell cipő nélkül lenni olyan helyen, ami nem épp a legtisztább...

35/n

dec. 20. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!