Testszínű vagy fekete harisnya?
Általában feketét szoktam, de néha testszínűt is.
Télen nadrág alá.
F.
A testszínű mindenhez felvehető, a fekete szinte mindenhez.
De ez sok mindentől függ.
Akarod-e, hogy egyértelműen látható legyen: harisnyát hordasz? (fekete)
Vagy csak legyen rajtad harisnya, bármilyen okból, pl. hogy javítson/szinezzen a lábadon (testszinű).
Ha egy picit világosabb a lábad, és "barnulni" szeretnél, akkor pl. egy jobb konyak szín sokat segíthet.
Általánosságban elmondható, hogy a testszínű a kedvencem. Legalábbis a vékony, átlátszó harisnyákból mindenképp. Vastag, nem átlátszósokból pedig inkább fekete vagy szürke.
Én is úgy vagyok ezzel, hogy a vékony fekete harisnyák nagyon kényesek, a legapróbb sérülés is meglátszik rajta. Egy testszínűn viszont nem. Ha jól van megválasztva az árnyalata, akkor kisebb lyukak, szaladás alig észrevehető. Illetve azért szeretem még nagyon, mert sokszor nem vagy csak alig látszik a lábon, viszont elfedi az apró kis hibákat a lábon, és egy sejtelmes kontrasztot ad neki. Nyilván nem a krepp harisnyára gondolok, az nem szép, de egy lycrás, enyhén fényes darab, az diszkréten, sejtetően fel tudja dobni a lábat. A fekete nem ilyen, ott egyértelmű, hogy van a lábon harisnya. A feketének annyi előnye van még a fehérrel szemben, hogy kevésbé látszik meg rajta a szennyeződés, ha mondjuk fog a cipő, vagy sokat kell cipő nélkül lenni olyan helyen, ami nem épp a legtisztább...
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!