Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Baj ha fiúként női pulcsit...

Baj ha fiúként női pulcsit hordok?

Figyelt kérdés

Az egyik üzletben láttam a minap egy pulcsit ami nagyon tetszett. De nem mertem megvenni, mert a női részlegen árulják. Így nem akarom, hogy bárki is búzának, vagy tranzinak nézzen. Mennyire lenne ez szerintetek gáz:

Szürke vastagabb pulóver fehér csítottal. Kicsit garbósabb nyaka van. Fel is próbáltam, teljesen jól állt. nem tapadós, de nem is oversize. Nem lógott mellben sem, vagy ilyesmi. Jól is éreztem benne magam. Belül van két vékony pánt, az fogalmam sincs mire való... De legfeljebb levágnám.

Mennyire lenne baj, ha ilyet hordanék?

Neten nem nagyon találok hasonlót, hoyg megmutassam. Talán ehhez hasonlít a legjobban csak vékonyabbak a fehét csíkok. M-es méret elég is lenne belőle. Nem búzás?

[link]

okt. 18. 16:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10-es: szerinted egy pulóverre rá van írva, hogy nöi vagy férfi???? Ennyire ostoba nem lehetsz, ez teljesen semleges szín és fazon
okt. 19. 08:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha fazonban jó, felvéve nem látszik nőinek, hordjad.

Én is megvettem a turkálóban egy női dzsekit, mert pirosat nem találtam férfi modellt. Neten aztán megtaláltam nőn és férfin is lefotózva.

A pánt a vállfa miatt van. Hogy azon lógjon és ne a ruha vállát bökje ki a vállfa.

okt. 19. 09:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
okt. 19. 09:41
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Felőlem öltözz "melegen"
okt. 19. 20:37
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Nőinek néz ki? Nem? Akkor vedd meg. Igen? Akkor ne. Ilyen egyszerű.
okt. 19. 22:56
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Ismerős, én is hagytam már ott nagy fájdalmamra ruhát, mert nem a méretem vagy mert női

Hagyd ott és kész

okt. 19. 23:13
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Amúgy sztem baromi szexi a láthatóan női szabású felső egy pasin, főleg az ilyen rockereseken vagy alterebb sztárokon.

De ez a pulcsi baromi pasisan néz ki, én néznék a boltban, hogy rossz helyre rakták.

okt. 20. 21:39
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy teljesen vállalható, uniszex darab. Senki nem fogja levenni, hogy női.

(amikor olvastam a kérdést, azt hittem, vmi csillámos disney-s vagy szívecskés rózsaszín pulcsi lesz a tárgya:D)

okt. 21. 20:58
 19/21 A kérdező kommentje:
#18, nem-nem, az egyértlemű lenne, nem is kérdezném.
okt. 22. 18:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Én meg fiusan öltözök néha lány létemre
okt. 23. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!