Ilyen típusú/stílusú övet szoktatok hétköznap hordani?
okt. 14. 09:23
1/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem ezt az övet fogom megvenni, hanem egy olcsó, fekete szíjas alternatíváját, csak a stílusa miatt linkeltem ezt.
okt. 14. 09:24
2/7 A kérdező kommentje:
Farmer, pulcsival, sportcipővel oké hétköznapokra?
okt. 14. 17:34
4/7 anonim válasza:
Én kizárólag ilyeneket szoktam, csak más színben és márkában. Az nem érdekel, mi milyen alkalomra való, meg mi férfias, vagy sem. Számomra az a klasszikus barna, luggatott bőrdarab ugyanolyan nagypapás, mint a barna szandál zoknival meg a gombolgatós ingek. Nem is értem, hogy maradt fenn, miközben minden ruha változott.
5/7 anonim válasza:
Ilyen textilöveket hordok mindenhova sok éve. Nekem ez tetszik, kényelmes, a csatja is praktikus. Van többféle színben, így az öltözékemhez illőt tudom mindig kiválasztani. Van mintásom is.
Igaz, az enyém nem ilyen drága és nem is márkás. De szeretem őekt.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint egy sima farmer/pólóval is megfelelő lesz hétköznapra! Köszi a válaszokat!
okt. 15. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!