Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen típusú/stílusú övet...

Ilyen típusú/stílusú övet szoktatok hétköznap hordani?

Figyelt kérdés

Vagy ez nagyon sportos:

[link]

19F

okt. 14. 09:23
 1/7 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem ezt az övet fogom megvenni, hanem egy olcsó, fekete szíjas alternatíváját, csak a stílusa miatt linkeltem ezt.
okt. 14. 09:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Farmer, pulcsival, sportcipővel oké hétköznapokra?
okt. 14. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Én bírom ezt a márkát, férfias és jó.
okt. 14. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én kizárólag ilyeneket szoktam, csak más színben és márkában. Az nem érdekel, mi milyen alkalomra való, meg mi férfias, vagy sem. Számomra az a klasszikus barna, luggatott bőrdarab ugyanolyan nagypapás, mint a barna szandál zoknival meg a gombolgatós ingek. Nem is értem, hogy maradt fenn, miközben minden ruha változott.
okt. 15. 02:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Ilyen textilöveket hordok mindenhova sok éve. Nekem ez tetszik, kényelmes, a csatja is praktikus. Van többféle színben, így az öltözékemhez illőt tudom mindig kiválasztani. Van mintásom is.

Igaz, az enyém nem ilyen drága és nem is márkás. De szeretem őekt.

okt. 15. 19:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezekszerint egy sima farmer/pólóval is megfelelő lesz hétköznapra! Köszi a válaszokat!
okt. 15. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
nagyon szexi lehetsz benne
okt. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!