Új stílust szeretnék. Hogyan tudnám jól összeállítani a ruhatáramat?
Sziasztok!
Sosem voltam jó a "szép" öltözködés terén. Nincs műkörmöm, nem sminkelek és nem járok fodrászhoz. Molett vagyok... Viszont szép az arcom, bőröm :) Abszolút nem értek a divathoz :( anyukám és barátaim pláne.
Eddig mindig sima pólót, amit találtam és egy kényelmes gatya volt a mindennapjaim része. Nyilván nem rémes, de sajnos nem divatos.
Ma voltam a H&M-ben és a New Yorkerben. Láttam szép darabokat, de nem tudom egyszerűen összepárosítani, hogy melyik mivel állna jól. Esetleg van erre egy alkalmazás? Vagy valami trükköt el tudtok árulni, mit vegyek figyelembe, ha vásárolok? Szombaton kezdeném az első ruhadarabokat megvenni.
Nagyon hasznos lehet egy színtanácsadás is.
Nem tudom milyen ruhákat láttál, de a legtöbb farmerhez remekül passzol bármilyen póló, pulcsi. Ha csinosabban akarsz öltözködni, akkor bármilyen finom kötött anyag jó szerintem, vagy akár szoknyával párosítani a pulcsit, mondjuk ballonkabáttal+ valamilyen elegánsabb csizma/cipő, valami szép ékszerrel, táskával.
A lényeg hogy színekben passzoljanak a dolgok.
Nekem volt molett barátnőm és nagyon jól álltak neki a hosszított ingruhák. De bármilyen csinos egyberuha jobban nőiesíthet szerintem, mint a farmer+póló. Pólóból is válassz elegáns anyagúakat, ingeket+ blézereket.
Egyszerű, színes ruhák mindenféle felirat, minta nélkül szerintem a legjobbak illetve én nagyon szeretem a monocrom szetteket, a matching szetteket, illetve az alap darabokat, szerintem ezekkel nem lehet mellé lőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!