Milyen outfit összeállítás néz ki jól mezítláb?
Figyelt kérdés
Ma randira megyek egy pasival. Sétálós randi lesz egy parkba azért gondoltam mezítláb menni. Meg ilyen időben sztem illik is.aug. 17. 12:17
2/11 anonim válasza:
Sok félét el lehet képzelni, egy lenge nyári ruci is aranyos mezítláb vagy bokavillantós naci, valami kedves kis toppal. Én is mentem már így randizni. Max a túl elegáns, hivatalos ruhákhoz nem annyira illik cipő nélkül menni. De gondolom nem irodai outfit volt a terv. :)
3/11 anonim válasza:
Eszembe nem jutna városi környezetben mezítláb lófrálni. Te is az első üvegszilánkig leszel romantikus hangulatban.
4/11 anonim válasza:
Mezítláb egy parkban minden összeállításban bolondnak fog nézni.
6/11 A kérdező kommentje:
5: jól sikerült, nagyon tetszett neki ahogy megjelentem meg nem csak a külsőm, sokat beszélgettünk és sétáltunk is meg más is történt. Szerencsére pont a két nagy esőzés (kora délutáni és esti) közt így nem áztunk el. ^^
aug. 18. 08:58
7/11 anonim válasza:
Ès miben mentél végül?
Máskor is mezítláb jársz el otthonról?
8/11 anonim válasza:
Az eszem megáll ettől a sok mezítlábas kérdéstől...Nem is tudom, hogy melyik a rosszabb, az, hogy ha valaki ezzel trollkodik, vagy az, ha komolyan is gondolja :D Mellesleg és amennyiben például a 74-es trolibuszra is így szálltál fel, akkor biztos nagyon jól festhettél. Meztelenül és mezítláb egyedül a Terminator nézett ki jól annak a bizonyos jelenetnek az elején :D
9/11 anonim válasza:
8as senki se írta hogy meztelenül ment a kérdező. Itt te vagy az egyetlen troll a válaszod alapján.
10/11 anonim válasza:
11:23
Direkt nem érted, amit írtam, ugye? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!