Mit tudok tenni ebben a helyzetben Vinteden?
Figyelt kérdés
Megrendeltem egy ruhát viszont kaptam egy üzenetet az eladótól, hogy felcserélte a csomagomat egy másik emberével. Azt írta küldjem vissza a csomagot vagy rendezzem le a másik személlyel, de én nem vagyok hajlandó más figyelmetlensége miatt még extra pénzt fizetni a szállításért, mert nem szórom ki így a pénzt az ablakon. Ha meg át sem veszem alapjáraton bukom a szállítási díjat és még kapom is mellé a rossz értékelést. Mit lehetne csinálni ebben a helyzetben?okt. 8. 21:11
2/6 anonim válasza:
Nem veszed át. Visszamegy a feladónak és visszakapsz mimdent, a szallitast is
3/6 anonim válasza:
Nem veszed át. Nem kapsz rossz ertekelest, es mindsn penz visszajon
4/6 anonim válasza:
És ha épp nem vagy otthon amikor kézbesítik? Nekem a csomagok nagy része random kedd délben érkezik, amikor dolgozom.
5/6 anonim válasza:
4: Vinteden csomagautomatákba érkezik az áru, és pár napod van átvenni.
Kérdező, én az eladóval kommunikálnék, és nem hepciásan, de kerek perec megmondanám, amit ide leírtál. Emberek vagyunk, hibázunk, de nem fair, hogy a megoldást rád akarja testálni, vagy olyat kínál, ami neked pluszköltséget jelent.
6/6 anonim válasza:
Ja, és ha az eladó nem nyitott kellőképp a probléma megoldására, akkor lehet a Vintedhez is fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!