Az ilyen mintás ing (Ralph Lauren márka!) elegáns, hivatalos hétköznapi illetve sima hétköznapi viseletnek is megfelel? Vagy milyen helyzetben leginkább?
Figyelt kérdés
Véleményt kérek! Szerintetek ha talán elegáns rendezvényen nem is, de hivatalos alkalomkor megfelel? Sima hétköznapi használatra tuti.
aug. 20. 07:14
1/3 anonim válasza:
Sokféle hivatalos alkalom van, de én úgy nagy általánosságban nem venném fel, oda csak egyszínűt. No de nem vagyok én stylist, ez csak az én véleményem.
2/3 anonim válasza:
Ez inkább hétköznapi ing .Semmiképpen sem elegáns kategória .Én hivatalos alkalomra nem venném fel! Bár esetleg egy blézerrel együtt oda is megfelelhet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!