Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelentenek egyes fűző...

Mit jelentenek egyes fűző színek a bakancsban a punk-ok között? :00

Figyelt kérdés
Aki ért hozzá írja már le a fő színeket és jelentésüket kérlek. Szoktam látni keverve is, mondjuk egyik bakancsban piros, másik kék. Az mit jelent? Melyik társaságot kell kerülni?

okt. 3. 20:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én Skóciában élek, itt van jelentése. Ha van közeg, az emberek jeleznek egymásnak, és mi voltunk 100 fős diy bulin valami gördeszkás parkban.

Szerintem az illető felvarróival, kitűzőivel együtt hs megnézed az összképet, az is árnyalja a dolgot, nem? A punk egy elég politikailag aktív műfaj, lehet következtetni, pl akin ott a GLOSS kitűző az valszeg nem transzfób, ani szereti a Bikini Killt az tuti feminista, akinél meg központi helyet kap GG Allin az nem teljesen normális. Ugyanez a skinheadeknél, ha valaki két pofára füvezik, ordít a ska meg a reggae, elegánsan öltözik nem bunyózni, az nem názi.

Ugyanez igaz a te oldaladról, a zenei ízlés meg kiállás alapján lehet sejteni mi van. Ha Tau Crossos pólóban rohangálsz 2024ben, feltételezem, hogy zsidózni is fogsz.

Ha Amebixesben, akkor viszont inkább csak azt, hogy picit depis meg koszos, de ártalmatlan.

Ezek a jelek nem léteznek légüres térben.

okt. 4. 11:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A városomban (vidék) rengetegen vannak, azért érdekelt. Én lilát tök szívesen hordanék, annak van valami jelentése? :DD
okt. 4. 15:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Hát tudtommal nincs, de amúgy is, ez jó helyen van.

Mint minden ilyen dolognál ami esetleg negatív fogadtatásban részesül, az jobb ha elől van, hogy ha valakinek problémája van, az ne a hátad mögött legyen és ne tudjon sunyiból fejbe verni.

okt. 4. 19:57
 14/16 anonim válasza:
A lila a gothokra jellemző
okt. 5. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:
22%
A lila a lielégitetlen nők színe.
okt. 5. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja azok a szegény szexuálisan elnyomott, kielégítetlen goth csajok 😂
okt. 5. 11:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!