A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
26 szavazat
1/17 anonim válasza:
A Rövid ujjú ing létezése egy merénylet a jó ízlés ellen. A rövid ujjú ing, csak úgy létezik hogy egy hosszú ujjút felhajtunk, ilyen formában semmi baj sincs vele :D
2/17 anonim válasza:
Viselek persze, ahogy sokan mások is nyáron.
4/17 anonim válasza:
#1 Akkor vajon miért gyártanak rövid ujjú inget a nevesebb divatcégek is? Persze nem alkalmi viselet, és nem elegáns, de szabadidős viseletként miért ne vehetné fel valaki? [link]
5/17 Gál Gábor 2024 válasza:
Pólóinget szoktam hordani, illetve nyáron feltűröm az ingeim ujjait.
7/17 anonim válasza:
Fiam (magas, izmos) egy sima pólóra szokta rávenni és nem gombolja be, v. csak félig. Kifejezetten jól néz ki.
Akinek nincs vékony karja, annak jól áll (ez is).
8/17 anonim válasza:
Nem, de nem azért, mert bármi bajom lenne vele, egyszerűen csak nincs.
9/17 anonim válasza:
1#
A rövid ujjú ing is tud elegáns lenni, mert a felhajtott olyan mintha mosogatott volna
Pl, Johnny Depp is nagyon elegáns ebben
10/17 anonim válasza:
Nyáron igen. Nyilván nem olyan helyzetben, amikor ki kell öltözni. De nem mindig pólóban vagyok. Szeretem őket váltogatni. Ezért hordok rövid ujjú ingeket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!