Férfiak (fiatalabb) boka felett érő farmert hol tudtok venni, milyen boltban? Ami mostanában divat, hogy a boka ki van.
Figyelt kérdés
Én nem találok csak olyat ami normál hossz. Boka néhány centi divat, hogy ki van a cipő felett, olyan rövid a nadrág és nem visszahajtva.
De én ilyet nem találok.
Ti hol veszitek?
2024. máj. 5. 10:34
1/7 anonim válasza:
A lényeg hogy 2 mérettel kisebbet válassz.
2/7 A kérdező kommentje:
Csak hogy a derékbőség miatt ezt nem lehet megoldani. Nyilván ezt így más sem tudja.
2024. máj. 5. 12:50
3/7 anonim válasza:
A farmereknek általában két mérete van. Az egyik a derékbőség, a másik a hossz. Hosszban válassz kisebbet, a saját derékbőségeddel!
4/7 anonim válasza:
Hál istennek, hogy nem találni. Irtó idétlenül néz ki.
5/7 A kérdező kommentje:
Nézd, én nyilván azért kérdeztem mert bőven látni ilyet az utcán és nekem tetszik.
3-as: köszi, igazad van, külön szoktak méretezni hosszt és derékbőséget. Az ilyen nyilván slim fitben néz ki jól, az biztos.
És vajon nem teljesen eldolgozott aljút hol lehet kapni?
2024. máj. 5. 19:47
6/7 anonim válasza:
Az, hogy valami divat, messze nem garancia arra, hogy jól néz ki. Sőt.
7/7 anonim válasza:
A hossz az külön van a normális boltokban, szóval így egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!