Mostanában miért csak ilyen ótvar kabátokat lehet kapni
a boltokban?
Figyelt kérdés
Az elegáns stílust képviselem, és télen mindig szövetkabátot hordtam. Régebben lehetett is kapni szép darabokat, akár arany gombokkal, szűkített fazonúakat, pl military stílusú szövetkabátokat.
Azonban mostanában mindenhol csak ilyen túlméretezett pufidzsekit látok, vagy ahol elvétve van szövetkabát, az is túlméretezett, és egyáltalán nem mondanám csinosnak.
Nekem a kabátom a tescobol van, már jó pár éves, nem tudom ott azóta mit árulnak... De a tchibonál, a bonprixben, zarában, mohito stb boltokban vannak amik jól néznek ki.
A h&m 16 éves kor fölött értelmezhetetlen szerintem. :D
2022. szept. 30. 14:29
2/6 Metionin válasza:
Vannak szövetek is, csak jó helyen kell keresni. Én anno ilyen öltönyösboltban vettem gyapjút de megvan már pár éves. De fiatalokon is látok szép elegáns kabátokat, ők is veszik valahonnan. Tavaly volt Zarában, Bonprixen tuti van, Aboutyou-n is.
2022. szept. 30. 14:34
3/6 anonim válasza:
Én tavaly a van graafban vettem, most is tele van ilyenekkel az üzlet. Zaraban szintén minden évben van.
Mindegyiket lehet csinosan hordani, ez már a többi ruhától függ, hogy edzőcipővel vesszük fel vagy valami elegánst csizmával.
28/N
2022. szept. 30. 15:36
5/6 Miss Endzsi válasza:
Interneten van egy csomó szövet, én is úgy rendeltem a kabátaimat.
2022. szept. 30. 17:19
6/6 anonim válasza:
Nekem az 1. még tetszik is, csak már nagyon gyakran szembejön velem, így nem erőltetem, majd amikor már nem lesz ekkora a hype körülötte.:D De tudom miről beszélsz, a mai divat 3/4-e nem tetszik és régebben tényleg sokkal több csinosabb holmit lehetett kapni. Remélem nemsokára újra abba az irányba megyünk el, bár úgy veszem észre minden évben egy kicsit ocsmányabbak a ruhák. 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!