Milyen férfi alsónadrágok divatosak mostanában? Fazon, márka, szín
Figyelt kérdés
Ha egy lánnyal összejövök, vagy edzőterem öltözőben más fiúk előtt öltözöm, nem akarok gázul kinézni. Sokfélét látok, de nem tudom milyen most az ami menőnek számít.2024. márc. 14. 14:24
1/9 anonim válasza:
Nagyon nem az alsónadrágja domináns egy embernek.
3/9 A kérdező kommentje:
#1-es, teljesen igazad van. Én sem állítottam ilyet.
Ettől függetlenül, divat azért létezik alsónadrágban is.
2024. márc. 14. 15:09
4/9 anonim válasza:
Hát nem tudom... de ha egy csaj az alsógatyám miatt van velem, vagy azért ejt, mert nem találja elég divatosnak az alsógatyámat, az régen rossz. Arra meg pláne nagy ívben tojok, hogy más hímeknek tetszik-e. Nekem a lényeg, hogy kényelmes legyen és jó minőségű. A divat, meg márka egyáltalán nem érdekel. Ha valakinek nem tetszik, így járt, legyen az ő baja!
5/9 anonim válasza:
A korosztályunk fiatal srácok ált feszülős boxert hordunk
Az hogy milyen márka független ált
6/9 anonim válasza:
Ami jól áll neked, lol🤷
Vagy eddig barlangban éltél?
7/9 anonim válasza:
Ha bejön a 15-20°C onnan nem hordok alsót, de sosem jutott eszembe, hogy kikérjem erről mások véleményét.😋
8/9 anonim válasza:
#7, az nagyon higiénikus lehet...
9/9 anonim válasza:
#7.
Azt tudod, hogy nem csak alsónadrágot szokták mosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!