Milyen az a munkahely ahol elvárt a harisnya hordása?
Általában az olyan helyeken van dress code, ahol elvárás az egységes megjelenés, vagy ahol a munkakör jellege magasabb színvonalú megjelenést vár el. Szerintem ez teljesen rendben van bizonyos területeken. De egyébként nemcsak munka kapcsán lehet dresscode, bizonyos rendezvényeken is elvárják, és a meghívón ezt külön fel is tüntetik.
dec. 20. 23:09
Nalunk az irodaban kotelezo a feher bluz fekete szoknya harisnya. Telen nyaron es nincs kibuvo. Szerintem ez teljesen rendben van mert illik normalisan megjelenni a munkahelyen. Ez jo dolog en mindenhol kotelezove tennem kiveve ahol fizikai munja van. Kotelezove tennem minden irodaba hivatalba onkormanyzatba iskolaba ( jo peldat mutasson a tanar a gyermekeknek) stb
dec. 28. 10:01
23/30 A kérdező kommentje:
22 nálatok szandál belefér?
Harisnya mellé elegánsan öltöző nő nem vesz szandált, mert nem néz ki jól. Eleve felesleges, hiszen az egy nyitott lábbeli. De ahol ilyen szigorú a dress code, ott a zárt cipő is előírás.
jan. 1. 22:27
24.
Zárt cipő+műanyag (harisnya)
Ez aztán az egészség…🤦🏻
jan. 2. 12:50
26/30 A kérdező kommentje:
24 nyáron át tudnak öltözni az emberek?
27/30 A kérdező kommentje:
25 brutális hogy egyes munkahelyeken az az elvárt hogy harisnyában rohaszd a lábadat.
Spata, hiába pattogsz, a kérdés nem az egészségről szólt. Meg a dress code sem, ha arról szólna, nem lenne kötelező sem a harisnya, sem a magassarkú cipő semmilyen munkahelyen, vagy nyáron se a pasiknak az öltöny.
Szandálhoz meg továbbra sincs értelme se harisnyát, se zoknit húzni és nem is elegáns.
jan. 2. 18:09
Nem pattogok csupán racionálisan gondolkozom! Az a baj a magyarokban hogy birkák! Én nem egy munkahelyemen voltam felbujtó és valami csoda folytán annyian csatlakoztak hozzám, hogy elértük a céljainkat. Miért? Mert sok lúd disznót győz. Mindenkit nem rúghatnak ki pláne milyen magyarázattal nem úgy öltözött ahogy kértük? Letérdelne a cég. Nyílván nem otthoniban jelentünk meg, csupán az évszakhoz megfelelően. Nem iskolában vagyunk hogy meg mondják mit vehetek fel.
A mostani munkahelyemen is van összefogás e téren, a főnök csak vakarja a fejét.
Aki birka, mint a magyarok többsége az szenved, de meg is érdemli.
jan. 4. 09:22
Mi azt csinaljuk az irodaban amit a fonok mond. Ha nem tetszik el lehet menni mashova dolgozni. Ennyi. Marpedig a fonoknek joga van eloirni hogy milyen oltozekben jelenjunk meg. Szerintem jogos is hogy igy kell oltoznunk. Nem mondom hogy neha nem kenyelmetlen de ez van. Ez szerintem rendben van igy.
jan. 12. 07:17
Kapcsolódó kérdések: