Péntekre szervez a munkahelyem egy csapatépítő vacsit. Arra gondoltam hogy mint a képen ezt a ruhát veszem fel ezzel a harisnyával. Jó lenne így?
2019. okt. 21. 11:57
1/20 anonim válasza:
Szerintem elég közönséges egy csapatépítő vacsorához. De ha neked tetszik, akkor menj ebben. Csini, csak én nem hordanék ilyet a kollégáim társaságában.
2/20 anonim válasza:
Én nem venném csapatépítőre fel...ez a szett nekem inkább 'ünnepi' vagy nem is tudom milyen...visszafogottabb lennék, nekem túl rövidnek tűnik a ruha, ne érts félre csinos meg minden, de nem oda való...
3/20 Kései Sirató válasza:
Ez egy koktélruha kismamáknak. Ha egyáltalán nincs derekad és nagy a hasad, vagy kismama vagy, akkor jó a fazonja, de még akkor is túl rövid egy ilyen alkalomra. Ahogyan más is írta, közönséges.
4/20 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol lesz a vacsi. Ez elég alkalmi egy sima vacsorához. Ha lazább hangulatú lesz, akkor szerintem ez sok oda.
Ha ezt húzod, akkor kéne egy blézer is, mert este nincs túl meleg.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Persze felülre veszek még fel valamit! Nem tudom hogy mennyire lesz alkalmi vagy lazább a vacsi.
2019. okt. 21. 13:35
6/20 anonim válasza:
Szerintem ez nem igazán oda való :/ , és nem a legdivatosab darad ez a ruha alapból sem. Kicsit többet kellene takarnia . A kßpen lévő lány csinos , nem tudom hogy te vagy e vagy sem , de ez a ruha nem illik hozzá sem, túl olcsó kínais hatása van.
7/20 anonim válasza:
Max karácsonyi/szilveszteri bulira lenne jó, picit sok és rövid.
8/20 anonim válasza:
Szerintem csini, milyen cipő lesz hozzá?
9/20 anonim válasza:
Nadrágot nem ártana venni hozzá, mert ez kb egy tunika. Irtó közönséges, pedig én szeretem a rövid ruhákat, de ez még nekem is sok lenne. Leülni, táncolni is kényelmetlen lesz benne, ha nem akarsz villantani.
10/20 A kérdező kommentje:
Én vagyok a képen! Akkor szerintetek ez a ruha túl rövid lenne oda? Tánc vagy ilyesmi nem lesz szerintem.
2019. okt. 21. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!