Önmagában sportcipőt, hogy lehet harisnyával felvenni?
Én is szinte minden cipőmet harisnyával hordom, így a sportcipőket is. Azért szeretem harisnyával, elsősorban vékonnyal, mert nem érzem, hogy a lábamon van. Mezítláb nem szeretek cipőben lenni, egy vékony harisnya/harisnyazokni olyan érzést ad, mintha mezítláb lennék. Ha jó a cipő mérete, és jól be van kötve, nem csúszkál benne a lábam. Illetve, mivel a nylon nem szívja be a nedvességet, ezért nem lehet úgy összeizzadni, mint egy pamutzoknit.. Ráadásul, egy sportcipő sokkal puhább belülről a legtöbb topánkánál, így a harisnya is tovább bírja így.
Egyébként pedig szinte mindig harisnyában vagyok, és így a 40-hez közeledve sokkal inkább a kényelemre helyeződik a hangsúly, ezért előbb veszek fel valami kényelmes lábbelit, mint egy magassarkút. És mivel a harisnya adott, nyilván azzal hordom a kényelmesebb/lazább lábbeliket is.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!