Önmagában sportcipőt, hogy lehet harisnyával felvenni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet ennek az értelme, nőként nem értem... Zokni sportcipő nekem összetartozikszept. 30. 15:41
1/31 anonim válasza:
Én se hordom így, de hogyhogy “hogy lehet”? :D felhúzza a harisnyát majd rá a cipőt. Gondolom nekik így kényelmes.
2/31 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy nem kényelmesebb, jobb zoknival? Vagy hidegebben harisnya, és rá a zokni
szept. 30. 15:46
3/31 anonim válasza:
4/31 A kérdező kommentje:
A középsőt értem és én is hordtam már így de egy titok v bokazoknit felvettem, mert egész nap csúszkáltam volna benne...
szept. 30. 15:59
5/31 anonim válasza:
Szoknya + sportcipő vagy tornacsuka a legjobb kombó :D ha fura ha nem, nyilván összehasonlíthatatlanul kényelmesebb mint valami magassarkúban vagy mittomén milyen csinike topánkában totyogni.
6/31 A kérdező kommentje:
5 topánka pl lehet egy balerina ha szereti az illető
szept. 30. 16:05
7/31 anonim válasza:
Az egész kérdést a szoknya+tornacipő kombó hívta életre, ami eleve nem túl elegáns. De egy harisnyára ráhúzott zokni szerintem csak tovább ront rajta.
8/31 anonim válasza:
A harisnya + tornacipő szoknyával nagy kedvenc. :)
9/31 anonim válasza:
Simán.
Harisnya + szoknya/ruha + sneaker = kedvenc viseletem.
10/31 A kérdező kommentje:
9 és te sosem veszel fel hozzá zoknit? Hidegebben is hordod?
szept. 30. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!