Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Önmagában sportcipőt, hogy...

Önmagában sportcipőt, hogy lehet harisnyával felvenni?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet ennek az értelme, nőként nem értem... Zokni sportcipő nekem összetartozik

szept. 30. 15:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor szoktam így fel venni ha már hűvösebb kicsit az idő és akkor fel tudom venni pamut harisnyával és így nem csúszkál a lábam a cipőben.
okt. 1. 11:11
 22/31 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő méretű cipőt veszel és normálisan be van kötve, semmi nem csúszkál sehol.
okt. 2. 07:37
 23/31 Poppy_99 ***** válasza:
75%
Én inkább vékony harisnyával szeretem hordani a sneakereimet. Mert ha beleizzad a lábam akkor sem tartja a nedvességet és pár perc alatt megszárad a harisnyám.
okt. 2. 18:06
 24/31 anonim ***** válasza:
Poppynak tökéletesen igaza van! :)
okt. 3. 06:13
 25/31 anonim ***** válasza:
74%

Bárcsak minden nő így gondolkodna, mint te!

Tudom, hogy rengeteg pasi gerjed a használt, szagos zoknikra. De számomra nincs kiábrándítóbb mint egy koszos, büdös fehér frotírzokni. Pedig ma ez a trend...

Szerintem egy nőnek a cipőit harisnyával, vagy 'harisnyaszerű' dologgal kellene hordania. Harisnyanadrág, combfix, térdfix, bokafix, bármi! Ma már annyi féle van belőlük, színre, mintára, vastagságra nézve, hogy bármilyen cipőhöz, alkalomhoz meg lehet találni a megfelelőt. Csak stílus és ízlés kérdése szerintem.

okt. 3. 06:22
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem csak a fehér büdös frottír meg a nylonharisnya létezik….

okt. 3. 07:12
 27/31 anonim ***** válasza:
Én fiúként is imádom ezt így, én is legtöbbször vastag 100-140 denes nejlonharisnyával hordom a cipőimet. Persze skinny farmer alá veszem a harisnyát, nem magában hordom, de zoknit nem veszek ilyenkor, simán harisnyával sokkal kellemesebb a cipőben.
okt. 4. 09:11
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Kényelmesebb a sportcipő mint a magassarkú. Ötvözve van az elegáns és a sportos viselet.
okt. 4. 11:45
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Én minden cipőmet harisnyával vagy mezítláb hordom. Szoktam felvenni converset farmerral és vékony testszínű vagy fekete térdharisnyával. Vagy szoknyát sneakerrel és harisnyával. Számomra így kényelmes és csinosabb is mintha zokni lenne rajtam.
okt. 22. 12:20
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Imádom az így öltöző csajokat! :)
okt. 22. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!