A nike pro leggings mennyire tömeg ruha?
Láttam egy két emberen és én is szeretnék venni, de nem tudom mennyire tömeg ruha. Szerintetek mennyire ku*vás? Vagyis nem túl kihívó? Valószínűleg sporthoz és ilyen "leugrok a boltba" dolgokhoz venném fel? Neketek van?
18/l
Ha tetszik vegyél nyugodtan, sokan hordják de attól még felveheted te is. Nekem is van szeretem. Én pár hónapja ezt próbáltam ki és nagyon bejön. Jól néz ki, kényelmes és sok szép színben van. Azóta vettem többet is :) edzéshez és boltba leszaladni, kirándulni biciklizéshez is hordom.
Nekem ilyen bicis van és nagyon kényelmes, egyáltalán nem kihívó vagy közönséges: [link]
De ennek hosszú változata is teljesen jó, hordjad nyugodtan.
Nyáron felénk kb. minden második 12-28 év közötti csajon ilyen volt. Tehát eléggé.
Az hogy mennyire kihívó, attól függ hova veszi fel az ember. Ahogy írod, sporthoz, meg leugrok a boltba, sőt szabadidőben nyári kánikulában akár a belvárosban flangálni is szerintem teljesen rendben van. Hivatalos helyre, munkába, vizsgára mást vennék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!