Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan lehetne olyan vízálló...

Honnan lehetne olyan vízálló nadrágot venni/rendelni, ami nem túranadrág kinézetű? (hanem pl sima leggings)

Figyelt kérdés

Már vettem vízálló kabátot, cipőt, táskahuzatot, mindent, plusz használok esernyőt is, de még így is elázik a nadrágom esőben, ha fúj a szél.

Van olyan nadrág, ami vízálló és nem néz ki túl "sportolósnak", hanem egy egyszerű leggings, vagy skinny farmer jellegű külseje van?

(városi, munkába járós, ügyintézős felhasználásra, nem kinti sporthoz kell)

(Nő vagyok :))

aug. 14. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát nem hiszem. Nekem van esőnadragom, de az olyan mint a susogós naci csak fekete.
aug. 14. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

Nincs ilyen. Hisz maga a vízzáró anyag néz ki sportolósnak

Használj esernyőt

szept. 30. 15:45
 3/12 A kérdező kommentje:

Használok esernyőt természetesen, de az a lábaimat nem védi, pláne ha szeles is az idő. Kellene valami vízálló oda is.

szept. 30. 15:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Kamásli?
szept. 30. 21:32
 5/12 A kérdező kommentje:
Az nem csak a lábszár egy részére megy? Régen legalábbis olyanom volt túrázáshoz. Vagy van hosszabb, jobban fedő?
okt. 1. 06:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Térdig ér kb. De afölött véd a kabát .
okt. 1. 06:51
 7/12 A kérdező kommentje:
Nincs térdig érő kabátom.
okt. 1. 06:52
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 akkor megvan az oka, miért ázik a nadrág
okt. 1. 07:10
 9/12 A kérdező kommentje:

Ez van, nemrégiben nyálaztam át a kínálatot, nem láttam olyat ami térd alá ér és minden más igényemnek is megfelel 🤷‍♀️

Szóval a kérdés továbbra is az, hogy hol lehet olyan nadrágot venni amiben nem úgy nézek ki mint egy toprongyos erdei ember — amivel amúgy nincs bajom de munkába nem akarok úgy kinézni. :))

Mert állítólag lehet, legalábbis többször vágták már hozzám hogy egyszerűen ilyet kell venni és akkor majd nem zavar az eső, csak soha nem árulják el hogy hol a lelőhely.

okt. 1. 07:25
 10/12 A kérdező kommentje:

De akkor tényleg nem létezik ilyen?? Akkor miért ajánlgatják??

Ma is vizes elázott gatyában kell ülnöm 16 fokban :((

okt. 4. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!