1/9 anonim válasza:
Számomra olcsó kínai hatást kelt, főleg a fenekénél középen az összehúzott rész.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem is ezt tűnt fel legjobban elsőre, mintha egy tanga lenne csak nadrág formában.
szept. 17. 12:59
4/9 anonim válasza:
Kérdező, egy kis összehasonlítási alap. Az én szettem így néz ki, ahogy a mellékelt képeken is látod. A KeoFitness-től rendeltem:
Ez a kép is ugyanaz, csak más színben. Itt a fényviszonyok miatt szeretném érzékeltetni, hogy a fenéknél középen teljesen más, mint, amit te mutattál:
Nem értetted meg, amit írtam. És, amit írtál, én nem is azt írtam, ez meg a másik hibád.
5/9 anonim válasza:
Ezeket erre gyártják, hogy az influenszer pucsítson benne.
És dirket van úgy kialakítva, hogy a sejhaja minden szegletébe belásson a kamera.
Ja és a valaga se igazi
Ki vannak párnázva, szivacs az egész a képen.
7/9 anonim válasza:
4. Ezekbe csak így pipiskedve szabad állni?
9/9 anonim válasza:
Nagyon jól kihangsújozza a popsit ,én is szoktam ilyet hordani..N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!