Van itt olyan ember akivel tudnék privátban beszélni nike pro leggingsekről, és sima leggingsekről?
Figyelt kérdés
Nem kép formájában, fiúk és lányok is írhatnak
16/l
2023. szept. 14. 16:13
1/15 anonim válasza:
Nekem van belőlük, írj nyugodtan
2/15 anonim válasza:
Nekem van pár leggingsem, ha szeretnél írhatsz. 26/N
3/15 anonim válasza:
Kedves kettes válaszoló!
Kérdezhetek én is tőled?
5/15 anonim válasza:
Sima leggingset én hordok. F.
6/15 anonim válasza:
csak akkor irj ha véleményt kérsz magadrol.
8/15 anonim válasza:
Ez a nike pro őrület a mai tiniribik külső megnyílvánulása. Szerintem ha egy kicsit is értelmes vagy (mondjuk akkor ilyen kérdést ki sem írsz...) akkor elfelejted magát a leggings-et is, ugyanis az nem nadrág és nem is szabad úgy viselni !!!
9/15 anonim válasza:
8as
ma már sokkal egyszerübben is rá lehet jönni hogy melyik lány a ribis, mivel az összesnek van instája és már csak meg kell nézd az oldalát. :) pl. amit ir a biojába, profilkép, storyk, képek. ezekből le lehet szürni hogy érdemes e foglalkozni a csajjal vagy sem.
10/15 anonim válasza:
Így van, de ha jön veled szembe az utcán egy ilyen szettben, akkor már meg sem kell nézni, hanem egyből mindenki látja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!