Van rajtam kívül ilyen ember?
Figyelt kérdés
Szeretek ilyen melegben 25-30 fokban is hosszú melegítőnadrágban, akár melegítő szettben is kint lenni.2023. jún. 10. 15:21
1/10 anonim válasza:
Én még bent is. Délbe felhúzom még a bojtos sapkát és a kesztyűt is. Este kabátban alszok csukott erkélyajtónál.
2/10 anonim válasza:
Még azért nincs olyan marha meleg. Én pl ma azért nem rövidben voltam kint, mert fényes nappal is megennének a szúnyogok, rajzanak az ember körül. Ezért muszáj beöltözni.
3/10 anonim válasza:
Ez természetes dolog.Nálam is előfordul,hogy szúnyogok vagy a csípős csalán miatt még 30 fokban is hosszú melegítőt kell viselni.
4/10 anonim válasza:
Én végső esetben veszek fel rövidet nyáron, úgyhogy nincs azzal baj
5/10 anonim válasza:
Nem melegítőben, de hosszú farmerban
6/10 anonim válasza:
Rajtam hosszú felső is van, simán mert nem bírja a bőröm a napsütést ennyire.
7/10 anonim válasza:
Én is gyakran viselek hosszút nyáron, bár inkább farmernadrágot.
8/10 anonim válasza:
Már nincsenek is használható állapotban lévő rövidnadrágjaim mert mindig hosszút hordok, télen- nyáron. Úgyhogy a kérdésre válaszolva, igen, vannak még ilyenek emberek rajtad kívül.
9/10 anonim válasza:
Ha nagyon meleg van, csak akkor veszek fel rövidet. Most még nem volt olyan meleg. Meg ha már rövidet veszek fel akkor szandált is, ahhoz meg kánikula kell.
10/10 anonim válasza:
Én nagyon szeretek melegítő szettben lenni, szinte mindig azokat hordom ha csak tehetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!