Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lyukasak mostanaban a...

Miért lyukasak mostanaban a HM, Zara, Tesco ruhak?

Figyelt kérdés

Anyaghibásak, lyukas a textil. Iden mar a 4. ruha lyukas, amit megvettem vagy akartam megvenni.

Most pl.: Fenntarthato pamutbol van ez a Tesco farmerszoknya, a hatso zseben 2 kis lyuk, ilyen egerragas szeru, egymastol 1 cm-re.

A HM -bol farmert rendeltem, mindketto lyukas, egyik hatul a vadlin, masik a6 elso zsebnel.

Ezek nem divatszakadasok, nem olyanok.

Zarabol feher inget vettem, hatul, kivul a galler alatt lyukas az anyag. tTehat nem a varras feslett fel. Az elso vasalansl vettem eszre.

szept. 28. 15:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os válaszoló!

Nálam nem lyukadnak ki a ruhák hasznákat soran, mert az új cuccaimat kézzel mosom. Ami regebbi, mint 2-3-4-10 eves, csak azt mosom géppel. A gepi mosastol hamar lyukasak szoktak nekem is lenni, de addig nem.

Ajanlom a kézi mosást, igaz, maceras….

De nekem nem telik sok uj ruhara, igy vigyaznom kell nagyon arra, amit megveszek. Mosogepben az uj ruha mar 1 mosas utan elcsunyul….sokszor.

szept. 28. 23:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nem fogok kézzel mosni.

Nekem elég, ha nem veszek a fenti boltokban ruhákat.

szept. 28. 23:26
 13/18 A kérdező kommentje:

Jó. csak adtam egy tippet.

Ismeroseim se mosnak kezzel, senkit nem erdekel, csak engem, hogy sokaig szep legyen a ruha. Sokaig….hm…mosogepben volt, hogy elso mosas utan elcsunyult, ha betettem valamit…nem ismerek senkit, aki kezzel hajlando lenne mosni rajtam kivul.

Én viszont szeretem, ha a ruham nem bolyhos, nem kopott a legkisebb mertekben sem. Szeretni szeretem ,de gyakran rakenyszerulok, hogy a kopott ruhaimat is felvegyem sajnos, mert kezzel epp nem mostam ki semmit! ….Amugy Évi 1-2-3 uj ruham, cipom van.

Iden a 4 lyukas ruha az ugy jott ki, hogy abbol csak egyet tartottam meg, jelenleg egy van, amit még nem vittem vissza es hordom. Néha van olyan idoszak, hogy Rendelni rendelek sokat, csak nem veszem meg, visszakuldom, mert vagy lyukas vagy nem all jol. Nagyon nehez rám ruhát talalni, mert válogatok, meg nrm vsgyok konfekcioméret.

szept. 29. 01:38
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom mennyit szánsz ruhákra,de én legtöbbször Blue Nature ruhákat veszek.Magyar márka,és évekig bírja.A Vinteden is szoktam tőlük vásárolni.

Én is szoktam kézzel mosni,nem vagy egyedül.Főleg nyáron,amikor csak beleizzadok.

szept. 29. 16:25
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a tippet.

Változó, hogy mennyit szánok rájuk, amennyi van. Hát, lehetőleg minden pénzem igyekszem ruhákra költeni.

Jelenleg pl. nincs rá pénzem, munkanélküli vagyok. Gyárban dolgoztam, ott netto 150.000-et kerestem előtte.

Őszre most pl. 5 jó állapotú ruhám van: 3 szoknya, egy leggings, egy farmer.

Nyárra 2 jó ruhám volt, 2 szoknya. Mindkettot kézzel mosom és 1-1 órat vasalom, így elég ritkán tudom felvenni őket. Mert mire kivasalom!

Leginkább a szakadtakban jártam, amiket géppel kimostam gyorsan és vasalni se kellett őket.

szept. 30. 00:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Szakadtak=farmerek, amiket igazából már tavaly ki kellett volna dobni: az ülepük erősen megkopott és lyukas.
szept. 30. 00:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam vállalni alkalmi munkát ruha üzletekben, olyankor ott egész nap " ruhákat fogok " vállfázok ugye stb. (mi nem kasszázunk, tehát tényleg végig csak ruha van az ember kezében) és teljesen ezt tapasztalom én is. Az okát nem tudom, de a minőség romlott és teljesen mindegy melyik márka azért nem is mondom, de 3 különbözőnél is ezt tapasztalom én is.
okt. 5. 21:12
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi.
okt. 5. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!