Miért lyukasak mostanaban a HM, Zara, Tesco ruhak?
Anyaghibásak, lyukas a textil. Iden mar a 4. ruha lyukas, amit megvettem vagy akartam megvenni.
Most pl.: Fenntarthato pamutbol van ez a Tesco farmerszoknya, a hatso zseben 2 kis lyuk, ilyen egerragas szeru, egymastol 1 cm-re.
A HM -bol farmert rendeltem, mindketto lyukas, egyik hatul a vadlin, masik a6 elso zsebnel.
Ezek nem divatszakadasok, nem olyanok.
Zarabol feher inget vettem, hatul, kivul a galler alatt lyukas az anyag. tTehat nem a varras feslett fel. Az elso vasalansl vettem eszre.
Ez nem az a lyuk, nem olyan.
Tesco famerszoknya hatso zseben 2 db par mm lyuk, egymastol 1 cm-re, 13 es 19 óránál. Mashol nincs a szoknyan szakadas.
Ez nem style szakadás.
Ennek semmi köze a covidhoz, ez mindig így volt. Nekem jóval covid előtt is mindig a H&M-es meg New Yorkeres pólóim, pulcsijaim, leggingseim lyukadtak ki, de ami fura volt, hogy nem a varrás mentén, ahol számítani lehet rá. Random lyuk a háta közepén. 2-3 lyuk a hasánál. Vagy a karján. Van egy H&M-es pulcsim, kétszer felvettem, szinte szétfoszlott. Most olyan csövesmód lyukas, hogy alváshoz szoktam már csak felvenni, ha nincs más.
Azt hittem, a mosógép teszi tönkre, beleakad valamibe, de az itthoni Kikes pólóim meg mind egyben maradtak. Tudom, sokan gagyi szarnak tartják a Pepcos meg Kikes cuccokat, de sokkal tartósabbak, mint ezek. Nem tudom, honnan szerzik az anyagokat, hogy ennyire rossz minőségű.
Hát ha az ára túl jó, hogy igaz legyen, általában az is.
Ezeknek van, hogy egy mosás után már jön ki a színe. Vagy már a boltban átlátni az anyagán.
Amilyen körülmények vannak ezekben a sweatshopokban ahol ezeket varrják, nem csodálom, ha beakadt volna, megrágta volna valami.
A boltokban hátul sem sokkal jobb a helyzet, nem lepne meg ha lenne egér, moly, beleakadt volna valamibe.
Kedves 6-os válaszoló!
Nem úgy értem, hogy nem tartósak a ruhák, hanem az itt a lényeg most, hogy már az első felvevés előtt lyukas!
Mindenkinek:
De amugy koszi a valaszokat.
Igen, igen, ezt nem hangsúlyozom ki az elején valóban…
A ruhák újonnan lyukasak!
Megjöttem a Tescobol epp most!
A farmerszoknya arat azonnal visszadtak! Tokjo!
3 honapja vettem, de nem volt még rajtam.
A Zaraban pont ugyanigy volt, 3 honapos koraban 1-szer volt rajtam es az elso vasalasnal vettem eszre a lyukat es szo nelkul fizettek vissza, tökjo!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!