Kényelmes meg minden, de vannak olyan helyek és események, ahova légyszíves vegyen már mindenki fel legalább egy farmert! Vannak kényelmes farmerok is nagy zsebbel, nem esik ki belőle a pénztárca és a mobil
szept. 15. 08:55
2/12 anonim válasza:
Nekem nem baj. Úgy öltözködsz, ahogy akarsz. Nem jön be férfiakon a melegítő hétköznapi viselése, de nem kell mindenkinek tetszened.
szept. 15. 09:06
3/12 anonim válasza:
Nekem nem jön be. De mindenki ugy öltözik ahogy akar.
szept. 15. 09:11
4/12 anonim válasza:
Miért is lettem lepontozva?
Elég gáznak tartom, ha valaki ballagásra nem képes felvenni valami elegánsat. Boltba még oké, de tiszteljük már meg a többieket.
#1-es voltam
szept. 15. 09:27
5/12 anonim válasza:
#4 "idő nagy részében" - így szólt a kérdés. A ballagás, keresztelő, esküvő stb csak egy-egy rendkívüli alkalom szokott lenni.
Nincs ezzel semmi baj egyébként, én is így öltözködöm. Nagyon kényelmes.
szept. 15. 10:31
6/12 anonim válasza:
#4 A kérdező arról beszélt, hogy az "idő nagy részében". Gondolom temetésre nem rövidgatyában, meg trikóban megy...
szept. 15. 10:31
7/12 anonim válasza:
Nekem se tetszik, de ha az életmódod undokolja logikus.
Vannak akik aktív életmódra rendezkedtek be. Pl személyi edző, jóga tanár, tornatanár, esetleg sporteszközt áruló cég alkalmazottja, testépítő akkor logikus, hogy a sport, a mozgás fontos része a mindennapoknak és ennek tükrében ötözködsz.
Ha egész nap rohadsz benne az irodában, aztán még 8 órát a tv előtt az viszont elég gáz.
szept. 15. 11:10
8/12 anonim válasza:
Szerintem nincsen vele semmi gond. Te jól érzed benne magad, kényelmes, és ez a lényeg.
szept. 15. 14:17
9/12 anonim válasza:
Gyerekes
szept. 15. 19:22
10/12 anonim válasza:
Gáznak nem gáz szerintem, amíg az alkalomhoz illik. Tehát hivatalba, dresscode-os munkahelyre, színházba, elegáns étterembe, esküvőre vendégként nem állít be melegítőben. Illetve amiatt ne picsogjon, hogy valakinek ez nem tetszik és emiatt nem akar vele összejönni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!