A dolgozó felnőtt emberek nagyrésze a szabadidejét miért semmittevéssel tölti?
Figyelt kérdés
az ilyen emberek miért nem önképzik magukat, fejlesztik a személyiségüket, tanulnak nyelveket vagy szakmát a semmittevés, tévézés helyett?2022. ápr. 25. 20:12
1/13 anonim válasza:
Mert egy hosszú fárasztó nap után jól esik az embereknek unatkozni.Szimplán ennyi.
2/13 anonim válasza:
mert kiégnek. Ismét egy hosszú nap, történjen már valami, legyünk már túl rajta.
3/13 anonim válasza:
Én személy szerint azért mert rohadt fáradt vagyok. Plusz minek tanuljak szakmát van két diplomám, két idegen nyelven tudok, elvégeztem rengeteg kurzust, továbbképzést. Volt olyan, hogy meló aztán itthon magoltam este 10-ig. Elég volt. Viccből szoktam mondani, hogy nőnek már elég okos vagyok. Persze mindig lehet tanulni még, de egyszerűen már nincs energiám rá.
4/13 anonim válasza:
Bármilyen furcsa, a dolgozó felnőtt emberek nagy részének családja van, úgyhogy hazamegy, út közben összeszedi a gyereket, vacsorát főz, leckét ellenőriz, lelket ápol, fürdet, fektet, és ha szuperprofi, utána még a párjára is szán valamennyi időt. Sajnos az ő napjuk sem áll 40 órából, és ciki módon még aludni is szeretnének, úgyhogy ebbe a személyiségfejlesztés és a nyelvtanulás ritkán fér bele.
6/13 anonim válasza:
A dolgozó felnőtt embereknek épp van elég dolguk pláne ha van még gyerekük.Egyébként a dolgozó felnőtt embereknek jó esetben már van szakmájuk és személyiségük.
Ha majd te is dolgozó felnőtt leszel te is megérted.
7/13 anonim válasza:
Kérdező, uncsi vagy. Egyszer már feltetted ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Ennyire unatkozol és nincs életed? Te miért nem képzed magad ahelyett, hogy már másodszor teszed ide fel ugyanazt a kérdést?
8/13 anonim válasza:
Honnan veszed 7/7 kérdező,hogy ő az?🤷
9/13 anonim válasza:
Mert pihenésre is szükség van. Én szoktam járni tanfolyamokra, továbbképzésekre, viszont egy melós nap után kizárt hogy tanulgatni üljek le még. Elég utána a házimunka, aztán jöhet az xbox és a netflix.
10/13 anonim válasza:
nekem van egy csomó hobbim, de sok nap mégis semmittevéssel telik mert egyszerüen nincs erőm és energiám másra csak hogy kidőljek és youtube videókat bámuljak munka után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!