Mit gondoltok a KARL LAGERFELD-márkáról? Nem vicces rajta KARL-nak a feje? Mert Nekem eddig vicces, gáz volt rajta a feje, de már megtetszett. Szerintetek? Nem gáz, vicces, stb....?!?
Figyelt kérdés
szept. 14. 19:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem gáz. Értem, hogy divat zseni volt meg minden, de akkor sem viselném magamon egy mogorva vénember arcát. Azt leszámítva meg tök átlag fast fashion szintű cuccok. Azon kívül, hogy szó szerint az arcát adta hozzá, nem hiszem hogy Karlnak sok köze lett volna a márkához.
2/4 A kérdező kommentje:
#1.,: Teljes mértékben igazad van!!-Én is így gondolom!
szept. 14. 21:55
3/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon gagyi. Pont egy copfos vén trotty chibi figurája kell a ruháimra. Mintha valami cukiság lenne. Még ha nem lenne rajta a pofája, akkor elmegy katagóriás cuccok lennének..
4/4 anonim válasza:
Csak hatalmas feliratokkal is társuljon :D
Nagyon gáz ez a mai prémium felhozatal..
calvin klein 50es betűmérettel keresztben címkézve az 500 ft-ot minőségű pólón, hugo boss dobbermannos matricával... gáz ezeket hordani, nem hogy 20+ezreket kiadni egy ilyen pólóért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!