Nagyon tróger az ilyen öltözék?
Figyelt kérdés
Egy fehér vagy világoskék rövidujjú póló, rajta egy kék rövidujjú ing, ami teljesen ki van gombolva. Farmernadrág (nem szakadt) és sportcipő.
22F
szept. 13. 21:05
1/14 anonim válasza:
Az. Minek az ing alá póló? Vagy akkor minek az ing a pólóra?
2/14 A kérdező kommentje:
Mert az inget kigombolom teljesen.
szept. 13. 21:12
4/14 A kérdező kommentje:
mert szerintem jól néz ki, ilyesmi volt a divat a 2000-es évek legelején
szept. 13. 21:20
5/14 anonim válasza:
Mit értesz a tróger alatt? Szerintem rendben van. Amúgy én is szoktam inget venni pólóra, csak főleg hosszú ujjú inget. Amúgy a másik válaszoló nem tudom mit nem ért. Inget venni pólóra nem szokatlan dolog, ahogy írta a kérdező van, hogy divat is szokott lenni. Na meg egy pulóver szerepét is át tudja venni.
7/14 anonim válasza:
Semmi tróger nincsen benne. A pólóra ing ad egy egyéni stílust.
8/14 anonim válasza:
"Nagyon tróger az ilyen öltözék?"
Vs.
"mert szerintem jól néz ki"
Előbb döntsd el, hogy most neked tetszik, vagy nem. Ha bizonytalan vagy, az egyenlő azzal, hogy félig meddig te is trógernek tartod.
Azt nem értem, hogy minek felvenni egy pólóra inget, mi értelme van, milyen funkciót tölt be. Szerintem értelmetlen dolog és még jól se néz ki.
9/14 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik. Barátaim szerint is jól áll nekem. Anyám szerint tróger.
szept. 14. 08:24
10/14 anonim válasza:
Nem értem mitől lesz tróger. Akkor már inkább az adott póló és ing meg szett kombinációja lehet inkább problémásabb. Egészen elegánsan és rendezetten is fel tudsz fenni inget pólóra meg lezserül is vagy akár igénytelenül is. Ez relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!