Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vennél fel egy szeptember...

Mit vennél fel egy szeptember végi szabadtéri esküvőre?

Figyelt kérdés
Baràtnőmnek szeptember 29-én lesz az esküvője, nem lesz lagzi, csak polgári szertartás, utána pedig egy szűkkörű ebéd. A "baj" csak annyi, hogy kint leszünk egy terasz alatt, fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel, ami csinos de mégsem fogok megfagyni? Ráadásul van egy 1,5 éves kisfiam, aki után valószínűleg végig szaladgálnom kell. Egyébként 28 éves vagyok, 165 cm és 57 kg, ha ez segít. Bármilyen tippet szívesen fogadok.

szept. 10. 18:17
 1/7 Metionin ***** válasza:
88%
Egyberuha amihez tudsz felvenni valami blézert. Ha meleged van, leveszed, ha fázol, felveszed. Ha szaladgálni fogsz, akkor olyan cipőt válassz, amiben meg tudod ezt tenni, ezt te tudod, hogy hétköznap is miben jársz, miben nem okoz gondot. Van aki egy vastag sarkú közepes magassarkúban elfutkos,van aki csak balerinában vagy mary jane cipőben tud.
szept. 10. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nadrágkosztüm lapos/ alacsony sarkú cipővel.
szept. 10. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyberuha, motoros bőrdzseki
szept. 10. 21:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen idő lesz. Jelenleg senki nem lát el addig. Pár nappal előtte már egész jól megmondható. Simán lehet kánikula és hűvös, esős idő is. Jelenleg ez még találgatás.
szept. 10. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Vastag hosszú ujjú egyberuhát, vastag harisnyával.
szept. 10. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Én mindenféle esküvőre egyberuhát szoktam felvenni blézerrel. Őszre vastagabbat, vastagabb harisnyával, vannak sokdenesek is, abban nem fogsz fázni, illetve vastagabb blézer esetleg kendő, sál mehet még. Ne vegyél magas sarkút, ha rohangálni kell, inkább csak közepeset, valami stabil cipőt, utána én cserecipőt szoktam vinni hazafelé. Lehet, fűtik a teraszt, ha vendéglátóhelyre mentek, akkor nem lesz hideg, ha meg háznál, csak beengednek és nem kint fagytok meg.
szept. 11. 11:13
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek.

Az egyberuha blézerrel és a nadrágkösztüm között gondolkozok! 😊

A terasz nem fűtött és nem is háznál van. Ez tulajdonképpen egy tanya, ahol csak ez a terasz van + mellékhelység + azt hiszem egy kis konyha ahol tárolják az ételt-italt. Szóval nincs esély melegedésre 😅

szept. 11. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!