Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lesz még olyan, hogy a divat...

Lesz még olyan, hogy a divat visszafordul elegánsabb irányba?

Figyelt kérdés

Sokszor már indokokatlanul túlöltözöttnek érzem magam a szoknyáimmal, gombos felsőimmel, szép cipőkkel, blézerekkel, de én ezt szeretem.

Szerintetek lesznek még olyan időszakok, hogy az emberek inkább az elegáns vonalat preferálják majd a sportos helyett?

24/L

szept. 4. 09:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%

Jaj, ez már megint egy ilyen szandált másokra erőltetős kérdés? 🙄

szept. 4. 15:35
 12/17 A kérdező kommentje:

Hogy a micsoda? Nem, dehogy. ^^"

Nem erőltetek én semmit senkire. Ahogy mondtátok is, nekem csak jó, ha csak én vagyok csini.

szept. 4. 15:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt akarják hordani, amit hordanak.
szept. 4. 16:31
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Lesz. A divat mindig visszafordul. Ki hitte volna 10 éve, hogy az ormótlan, bő nadrágok is visszatérnek? Most meg a nők többsége ilyeneket hord, pedig senkinek sem áll jól.
szept. 5. 20:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Mától én is!

Végre vége a kánikulának, lehet kellemesen mászkálni blúzban, szoknyában, hariban.

szept. 6. 06:38
 16/17 Poppy_99 ***** válasza:
80%
Én is mindig jobban szerettem elegánsabban öltözködni. Már ovis koromban is nagyon szerettem ha kiöltözhetek csinibe. Középsuliban is blúzokat, szűk fazonú sötét szoknyát, testszínű harisnyát és lakk magassarkút hordtam. Egyszerűen így éreztem és érzem magam csinosnak. Persze megkaptam én is a sok műszempillás, skinny jeanses, cicagatyás fehér airforceos cicababától, hogy “te amúgy mit ünnepelsz?!,, meg, hogy “te kinek teszed a picsádat?!,, de sosem foglalkoztam vele és te se tedd. Hajrá csajó, elő a szép ruhákkal ❤️
szept. 6. 14:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én remélem hogy igen, mert szeretek én is elegánsabban öltözködni, selyemblúzok, szoknyák, harisnyák stb... csak sokszor nincs hova kiöltözni.

23L

szept. 6. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!