Lesz még olyan, hogy a divat visszafordul elegánsabb irányba?
Figyelt kérdés
Sokszor már indokokatlanul túlöltözöttnek érzem magam a szoknyáimmal, gombos felsőimmel, szép cipőkkel, blézerekkel, de én ezt szeretem.
Szerintetek lesznek még olyan időszakok, hogy az emberek inkább az elegáns vonalat preferálják majd a sportos helyett?
24/L
szept. 4. 09:14
1/17 anonim válasza:
Pont ma beszéltük a lányaimmal, hogy a mai divatban az a jó, hogy szinte mindent lehet viselni, mindenki a saját ízlése, alkata szerint tud divatosan öltözködni.
Az elegáns meg szerintem örök divat. :)
2/17 anonim válasza:
Általában a gazdasági válságok körül lesz divat az elegancia, komformistább fazonok, hosszú szoknyák.
Szóval hamarosan.
3/17 anonim válasza:
#1-essel értek egyet, lejárt már a kizárólagos divatok ideje (nem csak öltözködésben, hanem mindenben). több divat és szokás is egymás mellett él.
4/17 Metionin válasza:
Persze, pár éve mindenki bézs szövetnadrágokban járt ballonkabáttal. A divat is ismétli önmagát, lásd a bőszárú gatyák tinikoromban voltak divatosak és most megint itt vannak. Annyival szerencsésebb a mostani helyzet, hogy nem tűnt el minden a boltokból, ami nem divatos épp, így mindenki tud kedvére valót venni.
6/17 anonim válasza:
Most is divatos, pl “old money” stílus.
7/17 anonim válasza:
Az old money stílus ismét felkapott lett, az elegáns.
8/17 anonim válasza:
Szerintem ez sose ment ki a divatból. Bármikor lehet csinosan nőiesen öltözködni.
9/17 anonim válasza:
De miért akarod, hogy mindenki úgy öltözzön, mint te? Így legalább kitűnsz a tömegből.
10/17 A kérdező kommentje:
Csak nem értem. Például ma is fehér, ujjatlan, lenge blúzban és szoknyában voltam szandival, más meg megsül a hosszú farmerben meg a tornacipőben. Miért?
szept. 4. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!