Nem értem hogy lehet ilyen melegben zárt cipőben suliba menni?
Igen, nem érted. Ha az a kérdés, hogy miért hordanak sokan most is zárt cipőt, akkor lapozz vissza, minden nap megkérdezi valaki. De leírom megint az én szempontjaimat.
A nyitott cipő nekem nem kényelmes hosszútávon. Mivel közvetlen érintkezik a cipő anyaga a bőrömmel, tuti hogy valahol kidörzsöli. Nem szeretem azt sem, ha koszos lesz a talpam. Nem, nem fölutakon járok. De a járdák is mocskosak, az izzadt talpra pedig rátapad a kosz. Ja igen, azt sem szeretem hogy az izzadt lábam csúszkál a nyitott lábbeliben. Mivel vékony lábam, bokám van, az ilyen pántos szandálok nem fogják meg rendesen a lábamat. Plusz sok irodában a dresscode része a zárt cipő. Szóval ezek miatt hordok zárt cipőt. Nekem a kényelem fontosabb, a meleget bírom. Azt, ha sebesre vágja a szandál a lábamat, meg ha érzem ahogy egész nap csúszkál a talpam a retekben ami ráragadt, na azt nem bírom.
“ nekem pont az a fura…”
De miért gondolod, hogy másokat ez érdekel, és hogy idegeneknek az alapján kellene öltözni hogy neked mi fura?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!