Aki tudatosan nem vesz sok ruhát, hogy tudja megállni?
Figyelt kérdés
Most azokat kérdezem, akik megtehetnék (tehát nincs anyagi oka). Gondolom őket nem is éri el ez a kísértés. Van más, amire sokat költenek, vagy hogy oldják meg?aug. 30. 11:40
11/17 anonim válasza:
Én úgy tudom megállni, hogy úgy vagyok vele legyen inkább kevés, de minőségi ruhám. Így a szekrényben is jobban elférek, fejből is tudom, hogy mim van és amit veszek az szerelemdarab, amit öröm hordani. Tehát jól átgondolom mire van szükségem és csak azt veszem, de magas minőségben. Szinte már sportot űzök a tudatos vásárlásból. Sokkal jobb érzés venni egy minőségi darabot ritkábban, mint hetente, havonta összevásárolni a zarában a sok szart. A sheinről, temuról nem is beszélve, undorodom ezektől.
12/17 anonim válasza:
Nem szeretek vásárolni,keves ruha tetszik.Ebben az évben több ruhát vettem,mint az elmúlt öt évben.Megszámoltam,ötvenöt db van.Sose volt ennyi.Igaz drágán is szoktam venni legtöbbször.Szeretem a ruháim,évekig hordom őket.Shoppingolni sose tudtam,mindig egy két boltba mentem csak be.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nagyon jók!
aug. 30. 20:13
14/17 anonim válasza:
Annyira nincsenek amúgy jó ruhák a boltokban. Szóval ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy nem költik el az emberek minden pénzüket túlsózott, zsíros menzakajákra.
15/17 anonim válasza:
Boltban nem tudok vásárolni mert alternatív stílusom van és sokkal nagyobb a választék az interneten, pluszban vékony vagyok szóval a sok fastfashion bolt emiatt is kiesik.
Netről néha rendelgetek, ami meg régi cuccom és nem kell azt eladom vinteden így nem is bukok rajta. Alter goth dark cuccokra amúgy is nagy ott a kereslet. Pluszban szeretek utazni, koncertekre járni így inkább arra költöm a pénzem
16/17 anonim válasza:
Eleve nem megyek boltba, így kísértésbe sem esek. Korábban sokat jártam turizni, néha plázákba is, sok ruhám van. Annyi, hogy már tárolni sem tudom a kis albérletben, szóval már csak ezért se veszek. Mióta nem járok ruhaboltba ,azóta könnyű. A pénzt meg elköltöm főleg élelmiszerre, a különleges dolgok megkóstolása az új mániám a ruhák helyett.
17/17 anonim válasza:
munkám miatt rendszeresen szükséges havi szinten új ruhákat vásárolnom. Korábban egy olyan munkahelyen dolgoztam, ahol kötelező egyenruha volt, így félévente vettem egy pulóver/nadrágot, amit hétvégente, vagy szórakozásra fel tudtam venni és ne mindig ugyanabba legyek. Itthon meg a régebbi vásott ruhákat hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!