Remix vélemények? Megéri onnan vásárolni?
Látok nagyon szép ruháka 2-3 ezerért, de nem tudom merjek-e venni...
Aki próbálta mondana véleményt?
Sokszor a hibátlan, új, címkés outlet termékek is szakadtak. Nem nagyon ellenőrzik őket. Kb 10-ből 6 esetben szart szoktak küldeni.
Olyan ia volt már, hogy xl termék helyett xs méretűt küldtek.
Én amúgy inkább drágább cuccokat szoktam venni, guess, levi's, lk bennett stb.
Ha hibás cuccot küldtek, akkor a visszaküldésért nem kell fizetned.
Venni lehet, hogy megéri, eladni viszont nem. Az árak nem túl tisztességesek.
8 db táskát küdtem be eladásra ezek közül 3 db textil táskát. A beküldött 5 db valódi bőrtáskákért összesen 5 Ft-ot fizettek, volt köztük vadi új márkás. A táskák az oldalon 20.000 és 30.000 Ft ért lettek eladva.
1 db bőrtáskáért kaptam 5 Ft-ot. A többi után nem kaptam pénzt mert eladhatatlannak nyilvánították.
A ruhákért általában 100-200 Ft-ot fizetnek ki, az oldalon 10000 Ft körül vagy afölött adták el.
Már ha egyáltalán eladhatónak nyilvánítják, mert ha nem, akkor pénzt nem fizetnek Neked érte.
A r.shop felhasználói fiókot a beküldés után preventív letiltották, majd mikor közösségi oldalon próbáltam jelezni a problémát a facebookfiókot is letiltatták, gondolom azért, hogy ne lehessen tiltakozni. A ruhák közül több eltűnt...Beküldeni nem ajánlott semmit.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Főleg az utolsót. Sok ruhából fogytam ki és gondoltam elküldöm nekik, de így biztosan nem fogom. Megmentettetek egy nagy csalódástól. :)
6
szerintem azzal van a gond, hogy nem tudsz olvasni.
Te határozod meg az árat. Be lehet állítani hogy mennyiért jelenjen meg remixen, és azt is kiírja hogyha elkel annyiért, mennyit fogsz kapni.
Nem találomra megy a dolog. Pár hete adtam el egy Levi's dzsekit. Semmi gond nem volt.
7/7 anonim
Én határozom meg az árat??? Te viccelsz?!?!?
Automatikus kezelés:
A tétel az optimális árképzés érdekében bekerül a megfelelő Remix akciós kampányba.
Aktuális ár 3 099 Ft
Esedékes összeg 775 Ft *
Az automatikus árképzés esetén az aktuális ár és az esedékes összeg a Remix promóciós kampányoktól függően változhat.
Manuális kezelés:
A termék ára meghatározott és kizárólag Ön módosíthatja azt. Annak érdekében, hogy az aktuális ár versenyképes legyen, javasoljuk, hogy válassza az "Automatikus kezelés" opciót.
3 099 Ft
min.
2 000 Ft
max.
5 000 Ft
Esedékes összeg 774,75 Ft
Remélem, tudod értelmezni a manuális és az utomatikus kezelés közti különbséget??
Hiába akarok valamit eladni 20 ezer forintért, ha nem lesz rá vevő, de egye fene, megcsinálom!
Ha sikerül, akkor díjazlak a bevételből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!