Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhàkat vigyek?

Milyen ruhàkat vigyek?

Figyelt kérdés
Lesz nekem egy gólya táborom és nem tudom miket vigyek. Nagyon drágát szerintem nem kéne vagy ti hogy gondoljátok?

aug. 25. 00:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gólyatáborba olyat vigyél, amit minden szempontból komfortos viselni

Kerüld a világosabb színeket, és szerintem rakj be olyan darabokat is, amiket kifejezetten "koszolós" programokhoz sem sajnálnál felvenni

Én egyszerűbb pólókat/topokat vinnék és rövidnadrágot, ezekkel nem lóhetsz mellé (ha lány vagy)

aug. 25. 01:14
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Vigyél minőségi ruhákat is a kultúrprogramokra, de vigyél ócskákat is a hányós fetrengős bulikra.
aug. 25. 01:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Oda-vissza útra egy normális szett, a GT alatt bizonyos okok miatt kizárólag játszós, amit nem sajnálsz :D
aug. 25. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én több ruhát vittem, mint kellett volna, pedig buliruhát egyáltalán nem pakoltam.

Konkrétan egy darab pizsamapólót használtam az egész bőröndömből, törülközőt és váltás alsóneműt. Napközben reggeltől estig kötelező volt az egyenpólóban lenni mindenkinek, amit kapott, szóval a pizsin kívül az egyetlen, amire szüksége lehetett az embernek, az este a buliruha volt.

aug. 25. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!