Milyen ruhakat vigyek egy modell fotózásra?
Figyelt kérdés
3 fele stilus van meg adva, ebbol mindaharmat kell vinni.
Az 1. Az egy hetkoznapi viselet sima farmer polo kombináció. Milyen polot vigyek? Es egy sima kek farmer jo lesz?
A 2.egy alkalmi jellegu ami nem fekete fehee. Egyberuha kell vagy mi? :D
A 3.pedig egy fel elegans /koztes viselet. Ide mit vegyek fel?
Ne haragudjatok hogy ennyire dontes képtelen vagyok csak meg sose voltam fotozason. A koromlakkot le kell mosni?
2019. aug. 1. 13:41
1/8 anonim válasza:
A ruhak: a hetköznapi viselethez en kek farmert es feher polot vinnek, de semmikeppen Sem mintasat. Az alkalmi jellegühöz vagy egy csinos egybereszes Bali vagy koktelruhat vinnek. Az eleganshoz pedig szoknya+bluz, vagy csinos nadrag+bluz kominaciot. A körömlakkot mindenkeppen mosd le!
2/8 anonim válasza:
Az elsőhöz én is sima farmert és fehér pólót vinnék.A másodikhoz valami szép egyenruhát ami jól áll.A harmadikhoz pedig valami elegánsabbat mondjuk amit egy étterembe veszek fel.Igen mosd le.
3/8 anonim válasza:
En az elsore inkabb egy picit bo feher polo-jo szabasu, anyagu fekete farmert vinnek.
Masodikra valami nagyon minimalista, nude szinu ruhat.
Harmadikra barmilyen csinosabb nyari ruha.:)
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom:) Es ciponek vihetek sport cipot?
2019. aug. 1. 20:56
5/8 anonim válasza:
Szerintem a farmerhez igen, a ruhahoz talan elonyosebb a szandal.:)
6/8 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom :)
2019. aug. 1. 22:40
8/8 A kérdező kommentje:
Kasszandra stúdió. Menő Manó Gyermekmodell Mangament:)
2019. aug. 3. 06:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!