30-35 éves nők miért nem keresnek fel fotózásra?
egy részüknek nincs önbizalma, mert van már egy-két gyereke, és az állaga kicsit leromlott, nem akarja magát mutogatni. a többi, aki jó karban van még, az - ahogy előző írta - nem így akarja növelni az önbizalmát, mert tisztában van magával.
a magyar átlag inkább az első eset felé tendál
Ugyanezt látom és én sem értem, érdekes (amatőr fotós vagyok). Vagy 17-25 között vagy 40 környékén jönnek a lányok, a fiatalabbak "modell leszek" vagy "lefogytam pár kilót" miatt jönnek, a 40 környéke pedig jórészt párkeresési céllal. Szerintem 30-35 éves korban már a modellszakma elúszott, viszont bőven jönnek az alkalmi partnerek, ha magányos a hölgy, 40 környékén már lassan kell a marketing is mellé...:-)
Házasságban ma már (sajnos) nem hívnak külső fotóst, megoldják saját géppel, pedig sok boldog pillanatot adhatnánk, ha visszajönne a családi fotózás a szokások közé. Nekem az az érdekes, hogy férfiak alig jönnek, pedig nem tilos, pedig olyan egyszerű lenne minden, ha a kamera túlsó felén levővel beszélhetnék sörről, autókról, nem lenne a kínlódás a retusnál, stb....:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!