Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a táska mennyire ideális...

Ez a táska mennyire ideális hétköznapi szettekhez?

Figyelt kérdés

Csak alkalmakra ideális? Nagyon tetszik és igazán hordanám akár egy kék farmer/fehér felső kombóval is vagy akár sportcipővel is.🤗

[link]

aug. 22. 21:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sportcipővel most így hirtelen nem tudom elképzelni, de a farmer-felső kombóval jó lenne. Szerintem nyugodtan használhatod hétköznapokra, nincs benne semmi extra.

Nem kötekedés gyanánt, de muszáj megkérdeznem: komolyan ki szándékozol adni nyolcvanezret egy (hétköznapi) táskára?

aug. 22. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
82 ezer forintot nem érne meg ez a táska
aug. 22. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Sportcipővel inkább ne vedd fel, nem hozzá való. Ebbe tulajdonképpen mi fér bele? Szerintem egyáltalán nem praktikus hétköznapra, az ára nekem meg túl magas. Most vagy ennyire gazdag vagy, vagy szimplán csak Szob vagy, aki fel akar vágni, a semmire.
aug. 23. 05:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Jav. sznob
aug. 23. 05:41
 5/5 anonim válasza:
Irreális ár azért, minőségi darabokat is lehet venni sokkal olcsóbban. Nem kell mutatni ki a sznob.
szept. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!