Mennyi téli dzsekid, kabátod van?
#9-es vagyok. Gyerekkoroomban én is így oltam ezzel. Volt egy vagy nagyon maximum két kabátom, amíg a szüleim öltöztettek. Meg nekem is a régi kabát volt mindig az otthoni udvaron játszós kabát, bár én faluban soha nem laktam.
Aztán mióta magamnak vásárolok, megveszem, ami megtetszik, meg amire szükségem van.
Gyerekként pl. egy farmerom is volt. Minden nap abban jártam. Cipőből is volt egy nyári, egy téli csizma, meg egy őszi-tavaszi és ennyi. Ma ez számomra elképzelhetetlen lenne. Szeretem naponta váltogatni őket. A gatyák nálam egy, nagyon legfeljebb két hordás után mennek a mosásba. Gyerekként meg hetekig voltam kénytelen ugyanazt hordani mosás nélkül.
13 Szerencsére nekem valamivel több nadrágom volt, de szerintem a hét minden napján nem tudtam volna másikat felvenni. Manapság igen. Hát, ahogy nézzük, mert sajnos van egy olyan rossz szokásom, hogy ha valami beválik, akkor abból feltankolok. Így van most a szekrényben teljesen ugyanolyan fekete nadrágból vagy 8 darab, meg ugyanabból a farmerből 3. :D
Mindegy, azért visszagondolva a régi dolgokra eszembe jut, hogy semmi okom panaszra, mert volt ez sokkal rosszabb is, és igazából akkor sem volt rossz. :)
"sajnos van egy olyan rossz szokásom, hogy ha valami beválik, akkor abból feltankolok"
Én ma jártam pont így. Van egy farmerom, még tavasszal vettem. És nagyon szeretem. Vastagabb anyagú, hagyományos farmeranyagra emlékeztet, de valamennyire sztreccses, kalasszikus világoskék. A szabása is nagyon jó, nem szorít és nem is lóg sehol, mintha csak rám szabdák volna.
Ma déelőtt benéztem abba az üzletbe, ahol ezt vettem annak idején. Pont leárazá volt. Hát, ott volt még egy pont ugyanilyen gatya, 3000 Ft-ért. Mit lehet azon ma kapni?! Még a kínaiban is drágább az a szokásos vékony pelenka anyagú. Így hát megvettem. Kicsit zavat hoyg most két ugyanolyanom van. De arra gondoltam, hogy elrakom a szekrényba, aztán ha a másik kikopik, kiszakad, akkor ezt csak előveszem.
Én egyébként eléggé farmermániás vagyok. 30 bikinim nincs, de fermerből szerintem van 30-am. Klasszikus kékből is koptaott, sima, szaggatott, világos, sötétkék. Többféle árnyalatű szürke. Fekete. Meg a színeseket is imádom. Élénk zöldből, sárgából, pirosból is van. Imádom őket váltogatni.
Lehet amúgy tudat alatt ezt a gyerekkori dolgot kompenzálom, hoyg akkor csak egy gatyám volt, amiben mindenhova jártam. Most meg tudom, hogy túlzásba viszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!