Mennyi téli dzsekid, kabátod van?
Amit rendszeresen hordok, az 8 db. Különböző anyagúak, vastagságúak, hosszúak, fazonúak. Ebben van a valódi bőr dzsekitől kezdve a hosszú szövetkabátig. Szeretem őket váltogatni. Meg nem is minden alkalomra ugyanazt húzom.
Ezeken kívül van még egy-kettő a szekrény mélyén, de azokat nem hordom. Van egy olyanom is, amit nagyon szerettem, de kihíztam. 18 éves korom körül hordtam. Sok emlék köt hozzá. Kidobni sajnálom, mert hátha belefogyok még.
6-os, Nem, nekem egy sincs, nincs merszem strandolni. :D
Néztem ma reggel egy videót, amiben említik, hogy a gyerekeknek nem nagyon vesznek több téli kabátot, mert úgyis gyorsan kinövik, ezért egy van, és abban mennek mindenhova. Aztán belegondoltam, hogy tök igaza van, tiniként nekem is természetes volt, hogy egy darab télikabátom volt (nem vetett fel minket a pénz, de azért ha akartam volna, biztos kérhettem volna még). Illetve az előző lecsereélt télikabát maradt az "otthoni" kabát, amit felkaptál az udvarban, vagy ha falun belül el kellett menni valahova. Azóta több mint 20 év eltelt, és belegondoltam így felnőttként milyen jó, hogy nem csak 1 vagy 2 dzsekije/kabátja van az embernek, hanem azért lehet többől válogatni, hiszen már nem növöm ki, de ha megtetszik egy, meg tudom venni akkor is, ha van másik. Innen a kérdés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!