Nekem 1 utcai. Gondolkodtam, hogy esetleg veszek egy másikat is, hogy váltogassam, de max ennyi.
Reggelente azonban szoktam látni egy nőt, akin egy idő után feltűnt, hogy egy csomószor másik téli kabátban van. Egy 5-6 db biztosan van neki (ez csak arra hogy munkába megy).
Én úgy vagyok vele, hogy funkcióját betölti. Ha mosom, azt olyankor amikor másnap nem megyek sehová.
Átmeneti kabátból egyébként már több féle van nekem is, mert változékony az időjárás, meg jobban össze kell hangolni a többi ruhával, esetleg ha kirándulni megyünk nyilván nem utcaiban megy az ember.
Nálatok hogy van ez?
febr. 1. 08:00
1/10 anonim válasza:
Nekem egy fekete hosszú téli kabátom van. Több minek? Pénzkidobás. Átmeneti, vékonyabb kabátom van 3-4, de a téli kabáttal úgy vagyok, hogy inkább legyen drágább, de meleg, mint több olcsóbb, amikben fázok. Bár lehet annak a nőnek több drágább is van, de ezt hívják pazarlásnak.
febr. 1. 08:53
2/10 anonim válasza:
2, de amióta viszonylag enyhe a tél és jóval közelebb dolgozom, mint régen, a vastagabbat (hosszabb is) már évente csak 1-2 alkalommal veszem csak elő (idén nem is használtam még, remélem, már nem is lesz rá szükség)
febr. 1. 08:59
3/10 anonim válasza:
Nagyon téli, vastag 1 van, de idén még nem volt rá szükségem. 1 közepesen vastag, abban járok.
Volt egy szomszédom, aki hasonló volt, mint a hölgy, akit láttál, minden nap másik kabát volt rajta.
febr. 1. 09:25
4/10 anonim válasza:
Kettő van, egy a hétköznapokra, egy, amikor a kutyával megyek valahova vagy túrázni. Van egy szövetkabátom is, de az nem kimondottan téli, ha ilyenkor megyek színházba, alá kell öltözni rendesen.
Nekem volt egy ismerősöm, sose láttam kétszer ugyanabban a kabátban, azt mondta, van neki vagy 10.
febr. 1. 09:57
5/10 anonim válasza:
1 utcai + 1 otthoni kertben koszolós.
febr. 1. 10:40
6/10 anonim válasza:
1 rendes vastag téli kabátom van. 3 vékonyabb van, amit van amikor télen is hordok ha olyan az idő, plusz tavasszal, ősszel. De abból a tényleg vastagból csak 1 van.
febr. 1. 11:24
7/10 Metionin válasza:
Nekem van 2 gyapjú, az egyik bélelt, nagyon vastag, csak erős mínuszokban veszem fel ha sokat vagyok kint és nem tömegközlekedek. A másik is gyapjú de vékonyabb, méretben nem olyan passzos, így alá tudok öltözni ha kell de vékony pulcsival alatta tök jó ilyen 0 fok körül, nem rohad rám a buszon sem. Ha egész nap pluszok vannak, már átmenetit veszek fel, vastagságtól és programtól függően, abból van 4 db.
febr. 1. 13:49
8/10 anonim válasza:
2 van. Egy utcai és egy téli túra kabát.
febr. 1. 16:47
9/10 anonim válasza:
Három.Egy hosszú,tíznél többször nem volt rajtam.Egy vastag rövid,az még egyszer sem ezen a télen.Amit hordok egy véknyabb fekete.Ezt cdak azért vettem,mert a frete mindenhez megy.A másik kettő piros.
febr. 1. 17:32
10/10 anonim válasza:
Külföldön élek, itt nincsnek nagy hidegek. Ugyanaz a kabát jó Októbertől Áprilisig. Este bulizni még nyáron is néha.
Ilyen három évszakos van három (1 bőr, 1 szőrme, 1 szebb).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!